Fashiographic on Stylight

vrijdag, oktober 25, 2013 Jaimie 10 Comments

 photo stylight1_zps5e91d302.jpg


Hi lieve lezers! Ja jullie zien het goed, mijn blog heeft sinds kort een account op Stylight. Ik had al eerder een account privé, maar het is toch leuker om meteen met mijn blog bezig te zijn. Ik upload er outfitposts en 'heart' items die ik leuk vind. Handig, want zo kan ik ook een wishlist bijhouden en weet ik precies waar wat te koop is. Op dit moment heb ik, jawel... 1 volger. Dat moeten er natuurlijk meer worden! Dus als je ook een account hebt op Stylight, volg me even via deze link. Ik weet ook niet welke andere bloggers er een account hebben, dus dan kan ik jullie ook meteen volgen ;-)

Dit weekend moet ik weer hard leren, want volgende week begint de proefwerkweek. Met stresspillen, een goede nachtrust, goede maaltijden en een positieve gedachte, kom ik er wel weel doorheen haha. Oh en ik lees elke week jullie super lieve reacties terug, dat helpt me ook altijd. Ik vind het zo lief wat jullie schrijven, dan weet ik ook echt waar ik het voor doe. Volgende week zal ik voor jullie een filmpje opnemen, met wat weetjes over mezelf. Hopelijk vinden jullie dat leuk!
Degenen die ook een toetsweek hebben komende week, heel veel succes! Liefs, Jaimie

10 opmerkingen :

 1. Leuke foto's! Ik doe niet zoveel op stylight. Heel veel succes met je toetsweek. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel succes met je toetsweek! Ik heb die ook binnenkort..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zwarte vestje dat je aan hebt op de foto's vind ik zo gaaf he. Echt zo'n hippie stijltje. Zelf ben ik niet zo heel actief op stylight.. Succes met je toetsweek! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk! Ik heb ook een account op stylight, maar laatste tijd vergeten om outfits te uploaden

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je outfits zijnn altijd zooo leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh wat leuk dat je op stylight zit, Ik heb ook een account maar ik ben de laatste tijd niet meer zo actief. Binnenkort maar weer is kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel succes met je proefwerkweek!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Your looks are so chic dear :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Your looks are so chic dear :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind jou outfits allemaal erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen