Healthy

dinsdag, oktober 08, 2013 Jaimie 13 Comments

 photo health_zpsee169ec6.jpg
Hi! Deze week heb ik iets met mezelf afgesproken. Ik ga weer gezond eten. De laatste tijd heb ik namelijk te veel gesnoept en ik merk dat ik daar niet heel vrolijk van word. Het is trouwens niet de bedoeling dat ik ga afvallen, nee ik wil gewoon beter in mijn vel zitten. Maar, wat moet je nou doen om gezond te leven? Ik heb een aantal dingen op een rijtje gezet:
- 2 liter water per dag drinken
- Drie goede maaltijden per dag
- Elke dag twee stuks fruit eten
- Eén koekje per dag
- Geen wit brood eten
- In ieder geval 2x per week sporten
Dit is een beetje de basis. Je kan zelf natuurlijk veel meer doen om gezond te leven. Soms is het lekker om een smoothie te maken of een zelfgemaakte muesli reep te eten. Ik hoop dat ik dit lang kan volhouden, want de periode met pepernoten, chocolademelk en cake is weer aangebroken en dat is zooo moeilijk. Maar ik het weekend mag er soms wel een uitzondering zijn... toch? :) Ik ben eigenlijk wel benieuwd of jullie veel bezig zijn met gezond eten! Liefs, Jaimie

13 opmerkingen :

 1. Goed dat je dit gaat proberen! Altijd lastig om vol te houden, helaas...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik probeer het ook te doen haha, vooral die zelfgemaakte smoothies zijn altijd zo gruwelijk lekker. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem8/10/13

  Ik probeer ook gezond te eten de laatste tijd. Ik merk wel dat ik hierdoor beter in mijn vel zit. Na het eten van bijvoorbeeld snoep, voel ik me meestal 'schuldig', haha! In ieder geval succes met volhouden! :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zelf ben wel bezig met gezond, maar als je druk bent is dat soms nog wel eens lastig.
  Dan is een broodje tussendoor wat makkelijker. Maar ik let er nu wel steeds meer op. Ik merk vooral dat het belangrijk is om te bewegen. Dat helpt het beste en qua eten, eet altijd want niet eten maakt je misschien wel dunner, maar is echt niet gezond. Maar ik weet dat je dat zelf weet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed bezig! Ik probeer zelf ook om gezonder te leven, maar soms is het zo moeilijk haha...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er lekker uit! Mooie foto zeg <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben er best wel mee bezig, ik probeer vooral niet te veel zout te eten en een beetje de zogenaamd-healthy cruesli die er super lekker uitziet etc. te vermijden (er zit dan stiekem toch heel veel suiker in door stukjes aardbei & chocolade bijv.) Ik probeer ook vaker een glas water te drinken in plaats van allerlei frisdrank zoals Dubbel Fris en vruchtensappen met veel toegevoegde suiker. Ik dans in ieder geval, ik heb gymles op school en ik fiets behoorlijk veel, dus ik heb op zich wel genoeg beweging. Ik hoef ook niet af te vallen, maar ik voel me er super goed bij als ik een week gezonde, maar toch hele lekkere dingen heb gegeten en gedronken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Suc6 ermee, gaat je vast wel lukken. Helemaal goed dat je dit gaat doen je zal je er goed door gaan voelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit probeer ik ook al een tijdje maar het is zo moeilijk. Ik ben totaal geen drinker en ben ook zo lui als wat... Jij in ieder geval succes!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super goed van je Jaim! Ik doe met je mee haha ☺ XX

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goede instelling! ik ben ooit begonnen met 2 liter water per dag drinken maar dan moet ik elke 10 minuten naar de wc haha. Ik volg je nu !

  BeantwoordenVerwijderen