Let's get some inspiration

zondag, oktober 20, 2013 Jaimie 14 Comments


Hi! Op een luie dag of gewoon een momentje wanneer je even niks te doen hebt, is het altijd leuk om het internet af te struinen voor inspiratie. Vooral Weheartit is de perfecte site. Meestal zoek ik op onderwerp, als ik bijvoorbeeld inspiratie wil hebben voor een ontbijtje, maar dit keer dacht ik 'laat ik eens van alles en nog wat gaan zoeken'. Nou, dat heb ik gedaan en het bevalt me wel. Vaak hebben de foto's helemaal niks met elkaar te maken en dat is juist zo leuk. Ik hou vooral van een lichte sfeer op foto's, eigenlijk overal wel. Als ik op kamers ga, wordt denk ik de hele kamer wit, maar er moeten wel veel kleurige details zijn, zoals een vaas met bloemen op de tafel, fleurige kussens en foto's aan de wand. Oh trouwens, later wil ik een witte hond. Wit is gewoon awesome!
Wat vinden jullie van de fotootjes en zoeken jullie ook vaak op Weheartit? Liefs, Jaimie


14 opmerkingen :

 1. Hele mooie inspiratie. Zelf ben ik ook helemaal verslaafd aan weheartit. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw goeie inspiratie! Weheartit is zo leuk!

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke inspiratie! Ik ben echt fan van weheartit, ze hebben altijd zulke mooie foto's die ook echt ergens op slaan hihi! Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne inspiratie! Ik zoek ook altijd op weheartit voor inspiratie. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie inspiratie! Weheartit is daarvoor ook zeker mijn favoriete site. En dat met dat lichte, witte heb ik ook heel erg haha, ik hou van een witte inrichting!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh mooie inspiratie! Ik kijk altijd op tumblr voor inspiratie :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem20/10/13

  Wat een geweldige inspiratie foto's! ik hou van weheartit en ik neem er zeker elke dag een kijkje op! Ik hou ook van hele lichte interieur, ziet er heel fris uit, vind ik! :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie inspiratie! Ik struin bijna elke dag rond op weheartit!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke inspiratie en awh dat poesje! Ik vind WeHeartIt een fijne inspiratie site naast Tumblr en Pinterest!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooie inspiratie! Dit soort foto's zijn altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die eerste zin die je getikt hebt klopt ook precies bij mij leuke inspiratie heb je bij elkaar gezocht.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh, pretty! Die kat is echt heeel cute.

  Liefd

  BeantwoordenVerwijderen