Light on the darkest places

donderdag, oktober 03, 2013 Jaimie 12 Comments


Hi! Een paar dagen geleden kreeg ik opeens een bui van inspiratie over me heen. Met mijn camera begon in te spelen met licht en diafragma en dit is het resultaat. Het zijn twee verschillende lampen met elk een andere lamp erin. Ik vond het heel mooi en wilde het graag met jullie delen.
Waarschijnlijk hebben jullie wel gemerkt dat er de laatste tijd heel weinig actief is op Fashiographic. Hoe graag ik ook wil posten, ik heb helaas geen tijd. Gelukkig ga ik het leerwerk allemaal steeds beter verspreiden, dus is er een klein lichtpuntje in zicht. Met mijn schoolwerk kan ik trouwens wel wat posts inplannen. Voor tekenen heb ik namelijk een dummie gekregen, waar ik veel dingen in teken, daar kan ik natuurlijk af en toe wat foto's van maken. Liefs, Jaimie


12 opmerkingen :

 1. Mooi die foto's! En jammer dat je door school steeds minder tijd had om te bloggen, maar school is natuurlijk wel belangrijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lovely shots :)
  i have a new outfit

  NEW OUTFIT: RED POLO
  http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2013/10/red-polo.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto's! Spelen met de diafragma waarde is altijd leuk om te doen! Je kunt er zo veel mooie dingen mee :D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauuwie! Super mooi jaim! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gave foto's, welke camerainstellingen heb je gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hem op macro gezet en daarna heb ik een beetje met het diafragma gespeeld ;)

   Verwijderen
 6. Wat een speciale en creatieve foto's! Echt heel erg leuk gedaan. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Ik wil ook graag met het diafragma gaan werken, kun je zoveel mee!

  BeantwoordenVerwijderen