Project

dinsdag, oktober 29, 2013 Jaimie 24 Comments

 photo 1IMG_3287-001_zps31feef0d.jpg
Hoi lezers! In een van mijn vorige posts vertelde ik dat ik een shoot had gedaan voor een schoolproject. We wilden wat gaan doen met kleur en compositie. Ik deed dit samen met Franka en Rosanne. Franka houdt veel van fotograferen, dus mocht zij mijn camera vasthouden... ja echt! En Rosanne deed de make-up en zorgde dat alles goed zat. Het was heel koud, vooral omdat ik geen mouwen aan had. Tussen het foto's maken door, deed ik telkens een sjaal om voor een beetje warmte. Maar het was het waard, want het zijn goede foto's geworden voor het project. Ik vond ze zelf mooier in zwart-wit, maar het doel was eigenlijk om heel veel kleuren te laten zien.
Ik ben benieuwd wat jullie van de foto's vinden! Liefs, Jaimie

 photo 2IMG_3392-001_zps67295a28.jpg
 photo 3IMG_3304-001_zps21206f9c.jpg
 photo 4IMG_3305_zps8b17af90.jpg

24 opmerkingen :

 1. Oh wauw! Echt super gaaf gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze echt prachtig. Ik zou erg van keuren en vind dit echt een van je mooiste shoots die ik heb gezien :) Franka en Rosanne hebben heel goed werk verricht :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow ze zijn echt onwijs mooi zeg, heel tof gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem29/10/13

  Wow prachtige foto's!!! :) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauw ze zijn supermooi! In zwart-wit zien ze er heel anders uit dan in kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind alle foto's mooi! Maar als ik tussen de onderste twee moet kiezen: kleur of zwart-wit, vind ik die met kleur toch leuker! Maar heel leuk project! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. OMG! These pictures are amazing! Sooo great :)
  PS. Thank You for lovely comment :*

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Abstract maar het super goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. heel goed!!! kleur is toch wel heel mooi!
  kijk je ook naar onze blog?
  http://www.we-heart-fashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige foto's! Zelf vind ik ze eigenlijk ook mooier in zwart wit. Heel leuk project trouwens. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw prachtig! In kleur zijn de foto's ook echt mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het echt ontzettend gaaf gedaan! Vooral in kleur echt perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw heel gaaf! De kleuren zijn prachtig!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw zeg, wat een gave foto's zijn het geworden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het zijn onwijs mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wow, heel erg gaaf, goed gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen

 17. Ik ben dol op fotocamera, omdat het echt gemakkelijk te hanteren is en redelijk in het budget past. Dus ik kocht deze volledige hd fotocamera voor mezelf van een online winkel in een lagere prijs.

  BeantwoordenVerwijderen