Sitting on the couch in your favorite clothes

zaterdag, oktober 12, 2013 Jaimie 9 Comments


Hi lieve lezers! Vandaag heb ik voor jullie een artikel geschreven over iets waar we waarschijnlijk allemaal wel iets aan hebben. Het wordt steeds kouder buiten, dat betekent dus dat we weer warme kleding aan gaan doen. De meesten van jullie zullen nu wel zoekend zijn naar dé perfecte trui of jas. Ook ik ben nog op zoek, natuurlijk heb ik wel wat truien, maar er kunnen er zeker nog wat bij. Toen ik op de site van Esprit (hier) een kijkje nam, zag ik een aantal pagina's boordevol mooie truien en jassen! De kans om hier dé trui te vinden werd opeens heel groot. Wat je vooral ziet, is dat ze grof gebreid zijn, vaak in zachte aarde kleuren. Ook de kleur bordeaux is een echte trend. En de truien zonder rits of knopen kunnen we natuurlijk ook niet missen.

Maar hoe combineer je nou zo'n trui? Eigenlijk op heel veel verschillende manieren! Het is leuk met een spijkerbroek, maar ook met high waisted shorts en een dikke panty is het mooi. Onder de trui kan je ook nog een blousje doen voor een grappig effect, vooral een spijkerblouse doet het heel goed. Waar ik nu ook helemaal dol op ben is een fake fur giletje, dan nog een zwarte broek eronder en stoere laarsjes (hier) en klaar.

Een jas zoeken is ook iets moeilijks. Het duurt vaak een tijdje voordat je een mooie jas hebt gevonden. Ik zag op de webshop van Esprit dat ze goed mee gaan met de trends. Vooral de oversized jassen vind ik erg leuk, zoals ze jas rechtsonder. Ze hebben ook hele leuke parka's met mooie nep bontjes, zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Het zijn er nog veel ook trouwens, meestal is de jassencollectie niet zo heel groot, maar hier dus wel. Nu heb ik het alleen nog maar over winterjassen, maar van gewone leren jasjes hebben ze ook genoeg.

Ik ben benieuwd of jullie al leuke truien hebben gescoord en/of een mooie winterjas! Liefs, Jaimie9 opmerkingen :

 1. Many cool jumpers
  Kisses
  Aga

  www.agasuitcase.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah ik wil echt een lekkere dikke trui aan nu ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die derde trui ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuuuk! Echt leuke truien en vesten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rechtsboven is heel mooi!

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion


  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een héérlijke truien en vesten voor dit weer! Ik ben ook al tijden op zoek naar de perfecte wintertruien, maar jammer genoeg nog niet allemaal gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem12/10/13

  Wat zitten daar een lekkere truien en vesten tussen! Ik heb vandaag mijn winterkleding weer tevoorschijn gehaald en ben tot de conclusie gekomen dat blouses en warme vesten nog wel missen.

  BeantwoordenVerwijderen