Striped

woensdag, oktober 16, 2013 Jaimie 15 Comments

 photo 1IMG_3220_zps0c1aa195.jpg


Hi lieve lezers! De laatste dagen als ik buiten ben, zie ik weer wolkjes uit mijn mond en de schoorstenen komen. Ja, we moeten er mee dealen, Moeder Natuur heeft er voor gekozen om de herfst te laten beginnen. De dag dat ik deze foto's heb laten schieten door Rosanne, hebben we ook nog een fotoshoot gedaan voor een eigen project voor school. Twee vriendinnen, Rosanne en Franka, deden de make-up en maakten de foto's, ik was het model. Het was super koud en ik had alleen maar een strapless top en een broek aan. Maar de foto's zijn we gaaf geworden en daar deden we het voor! Ik zal er de volgende post een paar laten zien.
De trui die ik aan heb ik een van mijn lievelingstruien. Ik kocht hem voor 10 euro in een vintage winkeltje in Frankrijk. Hij is heerlijk warm en leuk met die streepjes. De broek heb ik al wel eens laten zien in een outfitpost. De riem niet, die heb ik net nieuw gekocht bij de Vero Moda. Ik draag hem vaak met een zwarte broek en een mooi blousje erop. En nu dan met mijn favo trui!
Ik ga even gauw wat programma's terugkijken op de bank met een lekkere kop thee. Liefs, Jaimie
 photo 2IMG_3216_zps5eb57323.jpg
 photo 3IMG_3491_zpsfa62d0bc.jpg
 photo 4IMG_3474_zps28e88dc9.jpg
 photo 5IMG_3488_zps90132138.jpg

15 opmerkingen :

 1. Mimimi, ik wil ook programma's terug kijken met een kop thee (of chocolademelk)! Helaas wachten een paar tentamens op me, pff.
  Ik vind de top/broek combinatie echt tof staan, komt ook door de kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit! En ik vind jou foto's zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw je broek is geweldig! :) Ik ben benieuwd naar die foto's voor je project! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem16/10/13

  Love your style! You're a beautiful girl! :) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw super leuke broek! kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw.. Super mooie foto's. Heel mooi belicht enzo, echt een model jij he!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie foto's, mooie belichting, en de outfit staat je heel goed!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De derde foto is heel mooi! Leuke outfit! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jwaauw echt mooie foto's! e outfit is leuk en ik ben heel benieuwd naar de foto's van de fotoshoot :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super toffe outfit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anoniem25/10/13

  Hoi ik ben dus franka :D

  BeantwoordenVerwijderen