---

vrijdag, november 22, 2013 Jaimie 15 Comments

 photo wwish1_zpsb434e991.jpg
Trui - H&M | schoenen - Zara | ketting - Bershka | broek - H&M

Hi girls! Vandaag een late post. Ik was van plan om na school de roomtour te maken, maar helaas was het al te donker, dat wordt dus morgen. Dat vind ik trouwens wel een nadeel aan mijn kamer, ik heb alleen in de ochtend goed licht, de rest van de dag is de zon aan de andere kant van het huis. 
Morgen ga ik samen met mijn beste vriendin naar Arnhem. We gaan even gezellig shoppen, dat hoop ik tenminste! Mijn moeder zei laatst dat ik geen kleding meer mag kopen, want mijn kast is al bomvol. Maar jullie begrijpen mij toch wel? Ik ben een blogger! En hallo, ik kan nooit iets leuks vinden in mijn kast (haha). Ik moet eigenlijk voor een aantal noodzakelijke dingen naar Arnhem. Ik heb bijvoorbeeld een yogamatje nodig, want nu heb ik natuurlijk een harde vloer en dan gaan mijn billen pijn doen, dus... erg belangrijk. Ook heb ik een stippelpanty nodig, omdat sommige outfits iets leuker moeten. En natuurlijk veel cadeautjes voor de aankomende feest- en verjaardagen. Ik heb ook een kleine wishlist gemaakt zoals je ziet. Misschien dat ik er een paar kan scoren. Ik heb er in ieder geval veel zin in! Liefs, Jaimie

15 opmerkingen :

 1. Leuke items! Klinkt gezellig, ik moet ook nodig weer een keertje gaan shoppen hihi ;)

  xo Liesbeth
  http://aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie items, de trui + ketting zijn erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha herkenbaar. Soort van tè veel kleding en "niks" kunnen vinden in je kast!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat een mooie items! In arnhem kun je leuk shoppen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat laarsje heeft echt een leuke hak! Veel plezier in Arnhem :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuke wishlisht en veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. de laars is echt mooi! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooie items heb je uitgekozen. Eigenlijk passen ze allemaal wel bij elkaar, haha. Veel plezier met shoppen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke wishlist, die trui lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Veel plezier met shoppen in Arnhem! Ik vind je wishlist leuk, vooral de trui en de ketting zijn tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke dingen! (en kleding heb je inderdaad gewoon nooit genoeg)
  Het is trouwens best handig om een soort vaste wishlist te maken. Zo koop je alleen nog de dingen die je 'echt heel hard nodig hebt' en minder impuls aankopen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke wishlist Jaimie! Ik heb ook altijd kleding nodig. Veel plezier met shoppen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind zulke broeken echt super tof! Ik zie het al voor me met een toffe trui!

  BeantwoordenVerwijderen