Candles everywhere

dinsdag, november 26, 2013 Jaimie 17 Comments

 photo can1_zpsf96684ac.jpg
Winter, het heeft wel wat! Het is eerder donker, dus dat betekent dat de lichtjes ook eerder aan gaan. Misschien herken je wel dat je ouders zeggen dat je niet alle lichten aan hoeft te doen. Nou oplossing, we doen gewoon de kaarsjes aan! Ik vind het zo gezellig en word er ook zo vrolijk van. Wij hebben hier in huis mooie grote kaarsen, maar ook kleine kaarsjes in houdertjes. Afwisseling is natuurlijk wel leuk. Veel van die kaarshouders heb ik in de sale gekocht en ook bij de Action. Om nou 12 euro voor zo'n ding te betalen vind ik ook een beetje te veel van het goede. Ik kan in ieder geval even vooruit met mijn voorraad kaarsen :) 

Hebben jullie ook al de kaarsjes aan in huis? Liefs, Jaimie

 photo can2_zps0aed9664.jpg
 photo can3_zps925f3102.jpg
 photo can4_zps96ad7e5a.jpg

17 opmerkingen :

 1. Oh heerlijk, ik ben echt dol op kaarsjes! Het kunnen er niet genoeg zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's, kaarsjes zijn altijd zo gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb mijn kamer ook helemaal bezaaid met kaarsen. Mooie foto's.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er echt heel gezellig uit met al die kaarsjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou van kaarsjes! Altijd zo cozy :D Leuke foto's.

  X lisa

  www.llittleblonde.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem26/11/13

  hele mooie foto's! heel knus :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie foto's. Er hangt echt zo'n heel gezellige en ook ietwat mysterieuze sfeer in je foto's. Ik ben zelf ook echt dol op kaarsjes. Op dit moment ben ik ook opzoek naar lekkere geurkaarsen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kaarsen maken het zo gezellig en knus.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kaarsen zijn zo gezellig!
  Wij hebben een kaarshouder van de action waar je speciale geurdingen (weet even het woord niet haha) op kunt leggen. Dat is echt een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik word ook altijd vrolijk als er kaarsjes aan staan, het geeft gewoon een hele leuke en gezellige sfeer!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Kaarsjes zijn zo fijn! Hele mooie foto's ook :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik houu van kaarsjes! Ik heb er laatst nog wat nieuwe gekocht haha! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Kaarsjes zijn fijn he, ik vind het altijd zo knus staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind kaarsjes ook heel leuk en gezellig, veel beter dan alleen lichten! 's Winters hebben we best veel kaarsjes aan en soms ook met geur, extra leuk dan! Mooie foto's!

  liefs Mireille
  dresslikemi.com

  BeantwoordenVerwijderen