New room, new details

maandag, november 18, 2013 Jaimie 19 Comments

 photo ro1_zps705c87c5.jpg
Hi lieve meiden! Afgelopen weekend ben ik heel druk geweest met mijn kamer, eigenlijk daarvoor al. Donderdag begon in met alles uit mijn kamer te halen. Wat een rommel! Ik heb ook eindelijk de kans gekregen om weer wat spullen weg te gooien. Ik zeg altijd tegen mezelf dat ik niks mag houden wat ik toch niet meer gebruik, maar elke keer houd ik toch weer dingen. Nu ga ik er écht geen rommeltje meer van maken. 
Zaterdag begonnen we dan. In de ochtend na een lekker ontbijtje gingen we mijn nieuwe laminaat erin leggen. Hiervoor had ik paarse vloerbedekking, té lelijk! Ohhh wat ben ik blij dat ik dat niet meer heb. Nog erger is dat onder die vloerbedekking ook nog een groene lag, van tientallen jaren terug. Nou ja, ik hoef me er niet druk om te maken, want nu is mijn vloer erg mooi. Ik heb ook nog een nieuwe hanglamp en een bureaulamp gekocht. Ik heb overigens alles bij de Ikea gekocht dit weekend.
Ik heb nog veel meer veranderd aan mijn kamer, maar daar ga ik voor jullie een filmpje van maken. Jaja, ik kan nu eindelijk een roomtour maken, hiervoor zouden jullie het filmpje na 5 seconden al uitzetten! 

Op de eerste foto zien jullie wat kaarshouders op mijn nachtkastje. De voorste twee heb ik zelf gemaakt. De een heb ik versierd met kanten lint en om de ander heb ik eerst touw gebonden, daarna heb ik hem wit geverfd en uiteindelijk heb ik het touw er weer afgehaald. Het geeft een heel leuk effect als het kaarsje erin brandt. De onderstaande foto laat een deel van mijn nieuwe kledingrek zien. Ik had er al een van de Blokker, maar die vond ik heel onhandig en hij was niet erg stijlvol. Deze is perfect, volgens mij hebben veel mensen hem. Ook deze is van de Ikea.

Liefs, Jaimie
 photo ro2_zpsa0200ae4.jpg

19 opmerkingen :

 1. Leuke kaarshouders en je kamer ziet er echt mooi uit! :)
  xxx Nausikaä
  www.fashionatic.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er super leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er super leuk en knus uit!! en panterprint, daar hou ik van haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gedaan, past leuk bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ziet er heel mooi uit met die ladder erbij. Ik ben benieuwd naar je roomtour!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De kaarsenhouders zijn echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw ziet er zo mooi uit! Ben benieuwd naar je hele kamer haha! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben heel benieuwd naar hoe je kamer is geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah ziet er super uit! Ik wil ook zo'n vloer zoals die van jou. Zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vind het er nu al super uitzien! Vraag me alleen wel af waar die trap op je eerste foto naartoe gaat haha ;) Ben benieuwd naar je roomtour-filmpje, ik ga zeker kijken.
  Je vloer is echt prachtig trouwens! Ik heb een blauwe vloer. Echt zoooooooooo verschrikkelijk mega ontzettend lelijk, maar ben te lui (en te arm) om een nieuwe vloer te kopen ;p

  X Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anoniem19/11/13

  Lekker kalm met al die neutrale kleuren, erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is altijd zo leuk om nieuwe dingentjes voor je kamer uit te zoeken en het te veranderen. Ik ben benieuwt naar je roomtour. de foto's zien er veelbelovend uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke details! Een gezellige kamer is zo leuk hihihi ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie details! Ik hou van veel wit staat fris in een kamer :)

  http://hill-ie.blogspot.nl/2013/11/give-away-bracelets.html

  BeantwoordenVerwijderen
 15. I really love your outfit and already liked it on Stylight!
  Now I need your help!
  I'm part in a contest on Stylight and need your like for this look

  www.stylight.de/goldencherry/Looks/A-moment-like-this/

  I will be very happy when you help me to win!

  All the best
  Miriam from www.goldencherry.de

  BeantwoordenVerwijderen