Ordered

zaterdag, november 02, 2013 Jaimie 13 Comments

 photo order_zps1f1c5506.jpg
Hi! Deze week heb ik eindelijk weer online geshopt en dit keer was het echt even nodig. Ik ben namelijk al een tijdje op zoek naar mooie laarsjes voor de winter. Ik heb al drie paar zwarte laarzen, dus moest het dit keer echt een andere kleur worden. Ik dacht eigenlijk meteen: laat ik eens op Zalando kijken. Daar heb je ze veel schoenen, daar moet ik wel iets tussen vinden. En ja hoor, deze laarsjes stonden op de eerste pagina. Hop, klik en ik had ze besteld. Ze zijn nog niet binnen, maar ik hoop dat ze passen!
De mintkleurige jas heb ik op Sheinside.com gekocht. Echt een super leuke webshop! Een tijdje geleden heb ik er zelfs een artikel over geschreven. Ik ging dus alle pagina's bekijken in de hoop dat er echt iets voor mij was. De jas die ik nu heb, is niet echt naar mijn zin. Hij is een beetje te breed. Op Sheinside vond ik dus deze jas, helemaal geweldig! Ik hoop dat hij er ook zo uit ziet in het echt en dat hij past. Maar het zal nog een tijdje duren voordat hij binnen komt, denk ik. Liefs, Jaimie

13 opmerkingen :

 1. Wauw Jaimie, allebei prachtig! De laarsjes zijn echt super tof! Hopelijk passen ze! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige dingetjes heb je besteld. Vooral de jas vind ik zo'n mooie kleur hebben. Heel speciaal en anders dan andere winterjassen. Hopelijk passen ze allebei. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw, wat prachtig zeg!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die jas is zo mooi! Ik was laatst aan het twijfelen of ik dhem zou moeten bestellen. Ben erg benieuwd hoe hij zit!

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super mooie jas ! Ik heb zelf helaas niet zulke goede ervaringen met sheinside, hoop dat het bij jou wel goed gaat !

  X Esther | Confashions

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, die jas is zo mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. aaah i love your style <3

  liefs daphne
  daphneroos.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die jas ziet er zo mooi uit! Die staat je vast leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die jas is zoo mooi! ♥ Staat je vast geweldig! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw! Die jas is prachtig! En leuke laarsjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zag je berichtje op mijn blog, ik denk dat je het sneller leest als ik hier even reageer! :) Ik heb vorig jaar ook een jas besteld bij Sheinside en het duurde ruim 2 maanden voordat ik hem eindelijk binnen kreeg. En toen ik hem binnen had bleek hij van hele slechte kwaliteit te zijn en absoluut het geld niet waard. Maar ik zie genoeg bloggers die ook bij sheinside bestellen en waar de kleding er wel oke uit ziet. Dus misschien had ik net pech! Ik hoop dat jouw jas wel van mooie kwaliteit is en dat je hem snel binnen krijgt :)
  Liefs Esther | Confashions

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oooh wat een geweldige jas, ik ben echt verliefd!

  BeantwoordenVerwijderen