Q&A - De antwoorden

woensdag, november 06, 2013 Jaimie 9 Comments

 photo qaant_zpsbb6afaf2.jpg

Hi lieve lezers! Een hele tijd geleden gaf ik jullie de mogelijkheid om vragen te stellen. Deze week heb ik voor jullie de vragen eindelijk uitgewerkt. Ik vond dat er hele leuke tussen zaten en vond het stiekem super om ze te beantwoorden. 

Wat is je favoriete muziekstijl? - Eve
Voornamelijk pop! Maar ik hou soms ook heel erg van klassiek. Als je de film Intouchables kent, de muziek daarin vind ik geweldig. Ik luister ook graag naar de muziek van Ben l'Ouncle Soul, die zanger heb ik net nieuw ontdekt.

Waar haal jij je inspiratie vandaan? - Eve
Inspiratie krijg ik van alles om me heen. De natuur, mensen, grote steden. Ook neem ik vaak een kijkje op leuke blogs, sites zoals Weheartit en lees ik tijdschriften zoals Vogue, Cosmogirl, Ariadne at Home en Glamour.

Hoe zou je hebben geheten als je een jongen was? - Isa
Dan zou ik Jordan of Tomas hebben geheten.

Wat vindt je het leukste aan bloggen? - Isa
Het leukste aan bloggen vind ik, dat ik mensen inspiratie kan geven met mijn artikelen. Ik kreeg een keer een mailtje van iemand die heel veel heeft gehad aan mijn blog, ze ging haar eigen stijl creëren en dat vind ik heel mooi om te horen.

Wat is je droombaan als je niks meer kan doen wat je nu doet? - Kirsten
Oei dat is een moeilijke, want ik wil heel graag iets met grafisch ontwerpen doen, maar dat heeft te maken met mijn blog. Ik denk dat ik dan veearts wil worden. Dan kan ik lekker veel met paarden werken en andere grote dieren. En ik denk dat het een echte uitdaging is. Het is wel echt totaal iets anders haha.

Wat is het mooiste en het lelijkste wat je ooit hebt gekocht? - Manon
Het mooiste... hmm. Ik vind heel veel items heel mooi. Ik kan niet echt zeggen wat ik het allermooist vind, maar wel vind ik mijn mintgroene jurkje van Tanqs héél mooi. Hij is lekker luchtig en perfect voor op vakantie. En het lelijkste wat ik ooit heb gekocht is een harembroek met witte en blauwe vlekken. Ik vond hem eerst wel gaaf en hij was maar 12 euro van de H&M, maar eenmaal thuis met de kaartjes eraf was hij toch verschrikkelijk lelijk.

Wil je een roomtour doen? - Jolijn en Kristel
Dat wil ik dus al een hele tijd doen, maar ik heb mijn vloerbedekking er nog in liggen en die is echt heel lelijk. Laatst heb ik wit laminaat gekocht en dat ligt er over twee weken in. Als dan alles weer op orde is in mijn kamer, ga ik zeker weten een roomtour doen!

Hoe zie jij jezelf over vijf jaar? - Julia
Dan ben ik dus bijna 21 jaar. Ik zie mezelf dan werken als een grafisch vormgever en daarnaast ben ik nog steeds heel druk met bloggen. Ik ben dan klaar met mijn eigen stijl ontwikkelen en leef een gelukkig leven in Amsterdam. Ik ben veel bezig met mode en ben aanwezig op veel events, alles voor Fashiographic :-) Oh en ik heb tussendoor ook veel landen gezien zoals Australië, VS, Kenia, India en nog veel meer. Ook al ben ik heel erg bang om te vliegen, ik wil zo graag de wereld zien. Ik moet me er dus gewoon overheen zetten. 

Welk programma gebruik je om je foto's te bewerken? - Julia
Ik gebruik vooral Picasa en Photofiltre. Soms gooi ik er ook nog een effectje overheen met Pixlr.

Hoe heeft bloggen je leven veranderd en wat wil je nog bereiken? - Veronique
Door mijn blog heb ik veel nieuwe vrienden gemaakt waarmee ik al een paar keer heb afgesproken. We gaan dit jaar voor de tweede keer Sinterklaas met elkaar vieren, zo gezellig! Ook heb ik in de Cosmogirl en de Libelle gestaan waar ik ongelofelijk trots op ben, zoiets zou nooit gebeurd zijn als ik mijn blog niet had. Laatst ben ik ook uitgenodigd voor VFNO en nog wat andere events, gewoon geweldig. Echt iets wat ik de komende jaren veel vaker wil doen en ik hoop dat er nog veel meer aan komt. Ik wil er in ieder geval voor zorgen dat mijn blog nog bekender wordt.

Waar koop je het liefst kleding? - Adriënne
Het liefst koop ik kleding bij de H&M, Bershka en Zara. Ik ga vooral voor de koopjes, want ik wil nooit te veel geld uitgeven (ook al doe ik dat wel). Als ik met mijn moeder shop, gaan we vaak even langs bij Supertrash, dan kijk ik haar even lief aan hihi. Eigenlijk zijn er heel veel winkels waar ik shop, maar ik kom er nu even niet op.

Waarom denk je dat je blog zoveel bezoekers/reacties heeft? - Kim
Waarschijnlijk omdat mensen mijn blog/stijl leuk vinden. Dat hoop ik tenminste! 

Waarom ben je begonnen met bloggen? - Jentel
Ik was altijd al heel creatief. Mijn vloer lag altijd helemaal vol met knipsels en frutsels. Op een gegeven moment las ik een tijdschrift waar een interview in stond met een blogster. Het leek me zo geweldig om te doen, dus ik besloot om een blog aan te maken. Het was heel onprofessioneel en zag er niet uit, maar ik was een aantal jaren jonger dan ik nu ben. Toen ik steeds meer reacties kreeg, begon ik het steeds serieuzer te nemen en nu is Fashiographic mijn passie :-)

Wat is jou droom op lange termijn? - Nausikaä
Mijn droom is mensen gelukkig maken. Ik wil dat lezers van Fashiographic zich zeker gaan voelen als ze dat nog niet doen en durven te dragen wat ze leuk vinden. Eigenlijk wil ik mijn hele leven lang mensen gelukkig maken, daardoor krijg ik ook een geweldig gevoel.

Hoe lang sta je 's ochtends voor de spiegel? - Anoniem
Hmm 20 minuutjes denk ik. Dan heb ik alles gedaan en daarna ga ik nog iets eten en nog dingen voorbereiden als dat nodig is.

Wat zijn je favoriete blogs? - Puck
Over twee dagen komt daar een artikel over online ;-) 

Welke camera/lens gebruik je en op welke stand? - Evy
Ik heb de Canon 600D in mijn bezit. Voor het fotograferen van outfits gebruik ik mijn 50mm lens, dat is een hele fijne en veel bloggers hebben hem. De camera zet ik op creatieve stand, ingesteld dat hij de meeste waas op de achtergrond heeft.

Als jullie nog meer over mij willen weten, ik heb laatst een filmpje opgenomen met wat weetjes over mezelf. Bekijk hem hier!

9 opmerkingen :

 1. Ah super leuk om te lezen! En ik heb je filmpje wéér gekeken haha, al de 3e keer ofzo.. haha! Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te lezen! :) Ik ben benieuwd naar je roomtour en je favoriete bloggers. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk om wat meer over jou te lezen! :) Ik heb vandaag ook mijn Q&A antwoorden online gezet, toevallig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke vragen zijn er gesteld! Q&A's zijn altijd leuk om te leze

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen! Ik ben echt benieuwd naar een roomtour! :)
  xxx Nausikaä

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk Jaimie! Is vloerbedekking trouwens echt lelijk haha? Want mijn ouders zitten er over te denken om dag boven te doen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik volg je blog al een hele tijd en nu ineens weet ik veel meer over je! Echt leuk! Je blog ziet er ontzettend mooi uit en dankjewel voor het delen van de camera-info!
  Liefs,
  Stella.

  BeantwoordenVerwijderen