Some lovely blogs

vrijdag, november 08, 2013 Jaimie 19 Comments

 photo fav_zps31f1870e.jpg
Vandaag heb ik besloten om voor jullie een aantal leuke blogs op een rijtje te zetten. Ik ben altijd op zoek naar blogs die ik nog niet kende, maar ik heb er ook een paar die ik wekelijks lees. Misschien kunnen jullie door dit artikel weer wat blogs op jullie lijstje zetten. Lees gauw verder! 
 photo fav1_zps250ca0f1.jpg
www.thestyleblondie.com - De blog van Eve, een vijftien jarig meisje met gevoel voor mode. Ze post haar outfits en maakt andere mooie foto's die ze op haar blog laat zien. Eve heb ik al een paar keer in het echt gezien, ze is een super lieve meid en wil lezers graag meer laten weten over haar leventje. Soms plaatst ze een filmpje, soms een wishlist of een collage, eigenlijk van alles. Naast bloggen is ze nog druk bezig met school, waar ze veel energie in stopt.
 photo fav2_zps1781953a.jpg
www.joycejeroense.nl - Een hele mooie blog met vooral lichte foto's, waar ik heel veel van hou. Het is een lifestyle blog waar Joyce recepten op plaatst en ook haar notebook doodles laat zien. Haar blog is een grote inspiratiebron. Af en toe laat ze een outfit zien, maar meestal laat ze zien wat er per week is gebeurd. Variatie is er zeker, je verveelt je nooit. Ze is erg creatief, dat kan je wel zien aan haar notebook en de prachtige foto's die ze op haar blog plaatst. Naast bloggen heeft ze ook nog een webshop waar je feather extensions kan kopen.
 photo fav3_zps5c1da670.jpg
www.soophisticated.com - Een blog die ik nog niet zo heel lang volg. Deze blog is van Sofie, een 21 jarige lifestyle student. Eerder was ze een blogger voor Nelly.com, maar nu niet meer. Ze plaatst prachtige foto's die vooral te maken hebben met lifestyle. Je ziet vaak haar kamer voorbij komen en die vind ik heel mooi. Lekker licht en veel wit. Ook plaatst ze hele creatieve DIY's en outfits. Ze heeft een hele gave stijl, je kan ziet dat het Sofie is, ook al ken je haar niet. Ik vind echt dat ze heel origineel is en haar blog is zeker een bezoekje waard.

19 opmerkingen :

 1. leuke blogs meid,
  de eerste is nieuw voor mij,
  zal eens n kijkje nemen!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende ze toevallig alledrie al en ik ben het helemaal eens met wat je over ze schrijft, stuk voor stuk leuke blogs. :) Leuk gedaan trouwens zo met die ronde foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. i really like you're blog baby

  NEW OUTFIT: CLASSIC SWEATSHIRT
  http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2013/11/classic-sweatshirt.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke blogs! Ik ken alleen de laatste niet zo goed. En andere twee vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er staan leuke blogs tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke blogs! Die van Sophie kende ik nog niet, dus daar ga ik eens een kijkje nemen. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wat lief dat je mijn blog erbij hebt gezet! Ik vind jouw blog ook geweldig ♥ Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke blogs! Zeker het kijken waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja, die eerste twee volg ik ook en die zijn ontzettend leuk! Ik ga eens even een kijkje nemen op die laatste. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke blogs! Ik volgde Joyce al en ik vind haar blog ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke blogs inderdaad! Ik kende alleen die van Sofie nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De laatste kende ik nog niet, ik ga weer even kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ga meteen even kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De blog van Sofie kende ik nog niet, van Joyce en Eve volg ik wel al standaard! :) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Superleuk gedaan! Ik ken ze alledrie al, inderdaad hele leuke blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ken de eerste twee, de derde ga ik eens bekijken!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De eerste 2 leuke blogs ken ik al, de derde ga ik nu eens bekijken! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk, ik ken ze nog niet allemaal dus ga even een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen