BM 2013

zondag, december 22, 2013 Jaimie 10 Comments

 photo groep3_zps481378a0.jpg
Heee lieve meiden (en jongens die stiekem mijn blog lezen)!

15 december ging ik weer Sinterklaas vieren met mijn gezellige bloggergroepje. Ja ik weet het, dit is een beetje een late post! Maar toch wil ik jullie nog wel even wat foto's laten zien. We hebben gezellig gegeten en foto's gemaakt. Niet alleen groepsfoto's, maar ook outfitfoto's die jullie in mijn vorige post kunnen zien. Ik weet nog dat we vorig jaar ook buiten foto's gingen maken terwijl er sneeuw lag. Het was ijskoud! Nu lag er geen sneeuw en was het ook niet zo koud. Het was heel gezellig met alle meiden. Een paar bloggers van vorige meetings waren er niet, maar er zijn ook wat nieuwe bloggers bij gekomen. Met kerst zijn we ook van plan om te meeten, maar helaas kan ik er dan niet bij zijn. 
Ik wil de meiden heel erg bedanken voor de gezellige dag samen! Liefs, Jaimie photo groep4_zpsa7108909.jpg
Met Flo van The Fashioncrowd
 photo groep5_zpsf820100e.jpg
Met Maxine van Clothing Collector

10 opmerkingen :

 1. Ik heb al meer foto's voorbij zien komen op andere blogs, echt super leuk en gezellig ziet het eruit! Leuke foto's ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was super gezellig Jaim! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's, ziet er uit als een gezellig dagje :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er uit als een leuke dag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er gezellig uit! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zal ontzettend gezellig geweest zijn! Dat spat ook echt wel van de foto's af! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Al die foto's zijn zo leuk he! Ik heb ze al op meerdere blogs voorbij zien komen en elke keer denk ik: wat een gezelligheid! Je ziet gewoon dat het supergezellig was!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's, het ziet er super gezellig uit! (:

  BeantwoordenVerwijderen