It's a beautiful day

zondag, december 15, 2013 Jaimie 20 Comments

 photo jo_zps3fe2b71d.jpg
Hi lieve lezers! Vandaag heb ik een heel gezellig dagje gehad. Het was zo'n dag die je niet gauw vergeet zo leuk. In deze post laat ik mijn outfit zien en in een andere post hoe de dag verliep met de meiden.


Samen met Eve, Sara, Flo, Maxine, Romy, Janine, Veronique, Emmy en Veere was ik bij Janne thuis. We gingen Sinterklaas vieren net zoals vorig jaar. De foto's van de hele groep heb ik nog niet, maar die komen zeker een andere keer op mijn blog. Deze foto's van mijn outfit kon ik wel alvast laten zien.
Een week of twee geleden heb ik een nieuwe winterjas bij de Zara gekocht en hij is geweldig! Eindelijk een jas die goed bij mijn figuur past. De vorige jaren had ik gewoon zo'n standaard jas met een riempje en een dikke bontkraag.Vandaag deed ik ook eindelijk weer mijn rok van River Island aan, hij is zo leuk maar ik doe hem eigenlijk nooit aan naar school. Eerst wilde ik hem aan doen met een dikke trui erop, maar ik koos er toch voor om een zwart shirtje te dragen. War vinden jullie van mijn outfit?
Liefs, Jaimie

Jas - Zara | blazer - H&M | shirt - Mango | rok - River Island | ketting - H&M

 photo jo1_zpsa1f55583.jpg
 photo jo2_zps6c099810.jpg
 photo jo3_zps80bc936f.jpg

20 opmerkingen :

 1. Wat een leuke outfit! Echt leuk dat jullie weer sinterklaas hebben gevierd, ben benieuwd naar de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah die eerste foto is zo gaaf! En hele mooie jas heb je aan. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe jas, en die eerste foto is zรณ gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie outfit! Die eerste foto heeft echt zo'n wauw effect. Ik vind je rok zo mooi. Heel gaaf met die glittertjes en het is ook een mooie kleur. Ik snap wel dat je hem niet naar school aan durft, maar zo kan je er toch nog een beetje van genieten. Super dat het zo leuk was trouwens. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was onwijs gezellig en ik kijk nu al uit naar de volgende meeting met zn allen! Je zag er ook super mooi uit! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een prachtige outfit! Alles is echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, super mooie foto's en een heel leuke outfit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw mooie jas! en de tweede foto is heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele gave rok en mooie jas!

  liefs Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele gaafe jas, de eerste foto en de laatste close up foto zijn erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, die eerste foto! Ik vind het altijd zo mooi hoe je je foto's neemt en bewerkt. En de outfit natuurlijk :)
  Love,
  Isabel

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt een gave outfit en die eerste foto vind ik heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aah die eerste foto is zo goed gelukt!! Je zag er zo leuk uit jaimie <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het was zo gezellig, en je outfit was echt heeeeel mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw wat een mooie outfit heb je aan! En je eerste foto ziet er zo gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hele mooie outfit! Ik vind die eerste foto echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen