Nothing without blogging

dinsdag, december 24, 2013 Jaimie 14 Comments

 photo xmas_zps381b5ed7.jpg
 photo xmas1_zps4f2ae909.jpg

Hi lieve lezers!
Wat is dit jaar snel gegaan zeg! Het was een jaar vol verrassingen en mooie momenten. Mijn blog is heel erg vooruit gegaan en daar ben ik jullie ontzettend dankbaar voor. Want ja, wat moet een blogger zonder volgers? Helemaal niks natuurlijk! Dit jaar heb ik een aantal nieuwe bloggers ontmoet, veel nieuwe bedrijven ontdekt, ik ben naar Amsterdam Fashion Night Out geweest en nog veel meer! Mijn plan is om volgend jaar nog meer outfitposts te plaatsen. Het ging dit jaar telkens zo moeilijk, want ik heb niemand om mijn foto's te maken, behalve mijn zusje. Ze heeft er alleen nooit zin in. Sjongejonge! Moet toch maar bij mijn lieve blogger vriendinnetjes gaan wonen, dan zijn jullie verzekerd van elke week 7 outfitposts haha. Het lijkt me ook super leuk om shoplogs op te nemen en af en toe een random filmpje. Ik wordt geen Youtube blogger, maar zal er wel meer mee gaan doen. En natuurlijk wil ik ook veel meer bloggers ontmoeten, dat is één van de leukste dingen van bloggen. Het maken van nieuwe vriendinnen. Oh en ik wil ook meer gaan verdienen, zodat ik meer kleding kan kopen. Ik heb nooit genoeg! 

Lieve lezers, heel erg bedankt voor alle lieve reacties die jullie hebben geplaatst.
Ik wens jullie allemaal hele fijne kerstdagen en een ongelofelijk leuk, mooi, gezellig en gelukkig nieuw jaar! Wie weet tot volgend jaar, maar dan in het echt :)

Liefs, Jaimie

14 opmerkingen :

 1. Jij ook fijne kerstdagen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn om te horen dat het zo goed gaat met je blog! En ik heb hetzelfde probleem: mijn zusje heeft ook nooit zin om outfitfoto's te maken. Volgens mij moeten we gewoon een huis oprichten waar alleen maar bloggers mogen wonen om outfitfoto's van elkaar te maken, haha! Hele fijne kerst en alvast een gelukkig nieuw jaar :) Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien helpt het als je je zusje snoep ofzo geeft, wil bij mij ook nog wel eens werken haha. Ik heb hetzelfde probleem.. Maar leuk om te lezen en mooi dat het zo goed gaat :) Bloggers ontmoeten lijkt mij ook echt super super leuk! fijne kerst! En ps. mooie foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele fijne kerst toegewenst! Ik heb hetzelfde met outfitfoto's. Ik heb mijn moeder die wel eens foto's maakt, maar die heeft er eigenlijk ook nooit zin in, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die 1e foto is erg mooi, jij ook hele fijne feestdagen!

  liefs Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige foto's! :) Ik wens je ook fijne feestdagen toe!
  xxx Nausikaä

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem25/12/13

  Wat ben je toch een prachtige meid Jaimie!! Fijn dat het zo goed gaat met je blog! Hopelijk wil je zusje in 2014 vaker foto's van je outfits maken, zodat we al je leuke outfits kunnen zien! Fijne kerst! Geniet ervan! :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De eerste foto is mooi!

  Fijne kerst Jaimie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Amaai gij zijt een schoone madam! Fijne kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie foto's van jou. :) Ik wens je hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's zeg! Fijn dat het zo goed gaat met je blog. Hele fijne kerstdagen toegewenst en alvast een gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie foto's Jami! Hopelijk zien we elkaar dit jaar wat vaker! Fijne kerstdagen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie foto's! Fijne kerstdagen!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jij ook fijne feestdagen! Het lijkt mij ook leuk om een keer bloggers te ontmoeten :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen