Shine bright

zondag, december 08, 2013 Jaimie 20 Comments

 photo lucht1_zpsd9b8dd17.jpg
Hi! Vanavond was weer de wekelijkse routine, ik zag namelijk een mooie lucht door het raam. Dusss... Jaimie rende keihard naar beneden, pakte haar camera en rende weer keihard naar boven om foto's te maken. Ik ga nog eens een keer vallen op die trap! Uiteindelijk is het het allemaal waard hoor, kijk maar weer naar deze foto's. Toch prachtig? Het was heel snel voorbij, ik zag zo die mooie kleuren voorbij waaien, maar gelukkig heb ik ze op de foto.
Vandaag was voor mij een huiswerkdagje. Vrijdag had ik na school een heel gezellig feest van drie vrienden en gisteren ben ik met mijn ouders naar The Counselor geweest. Eerst was het niet zo'n bijzondere film, maar de tweede helft was veel beter. Vandaag besloot ik dus om het rustig aan te doen. Volgende week en de week daarop zijn heel druk. Ik heb allemaal toetsen op gekregen en veel opdrachten moeten af zijn. Altijd leuk net voor de kerstvakantie.

Hebben jullie ook zo veel te doen nu voor school? Liefs, Jaimie

 photo lucht2_zpsddacd5b0.jpg

20 opmerkingen :

 1. Mooie foto's! :) Ik heb nu nog een weekje examens (zo gaat dat in België, altijd examens nét voor de winter vakantie) maar dan kan ik gezellig Kerstmis vieren. :)
  xxx Nausikaä
  www.fashionatic.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, echt mooi he! Ik zat toen in de auto en ik dacht: ah, ik móet een foto maken, maar ik had mijn camera niet bij me haha! liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt mooi die eerste foto! Je blog lay-out is heel mooi trouwens <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een mooie lucht!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's heb je gemaakt! En ja, ik heb het ook druk, met school :(

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauuuw, zonsondergangen blijven altijd mooi! Ja, leraren kunnen niet plannen en alle toetsen zijn altijd net voor de vakantie. Bij mij valt het deze keer wel mee, gelukkig! Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oehh mooie foto's zeg! Ik heb het inderdaad ook redelijk druk, maar heb gelukkig wel lekker veel vrije dagen dus het is wel prima te doen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's! Op de een of andere manier lijken de twee weken voor de kerstvakantie inderdaad altijd heel druk... Ik heb namelijk hetzelfde probleem haha, veel te weinig tijd...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gave foto's, die kleuren zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kan er echt van genieten als de lucht zo mooi is! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb een foto van dezelfde lucht, heel anders! Maar wauw, je hebt er mooie foto's van gemaakt zeg! Ik moet ook zo veel doen voor school (oeps zit weer blogs te lezen haha) en dat allemaal in die laatste weken voor de vakantie. Ze willen dat we nog even snel een burn out krijgen ofzo :o Succes met leren! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Waauw, wat een prachtige foto's!
  Ik moet helaas ook nog veel doen voor school. Succes met leren! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, hele mooie foto's! xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele mooie lucht! De 1e foto is prachtig. Leuk blog heb je, ik ga je volgen met Bloglovin'

  liefs Mireille

  BeantwoordenVerwijderen