The last few days

dinsdag, december 03, 2013 Jaimie 12 Comments

 photo week1_zps472be215.jpg
Krullen voor de première - na de film - taartje in Apeldoorn vorige week
Hi lieve lezers! Gisteravond heb ik het héél erg leuk gehad. Ik mocht weer naar een première en dit keer ging het om de film Soof. Een nieuwe Nederlandse film en ik vind hem geniaal. Ik had net mijn nieuwe krultang van CHI dus die kon ik meteen uitproberen. Ik moet zeggen, de krullen zagen er erg mooi uit. In Amsterdam gingen mama en ik eerst wat eten en daarna liepen we naar De La Mar waar het zich allemaal afspeelde. Op de rode loper stonden we naast de hoofdrolspelers en Addy van den Krommenacker waarmee we heel even hebben gepraat. Na de film was er een leuke afterparty. Er werden cocktails gemaakt, er waren lekkere hapjes en er was goede muziek. Op de bovenste verdieping was er een hokje waar je een foto kon laten maken, dat deden mama en ik natuurlijk! Gewoon een leuk souvenirtje. Toen we op het punt stonden om te vertrekken konden we nog op de foto met Lies. De foto staat niet in deze post, maar wel op mijn Instagram account. We kregen daarna ook nog een goodiebag mee naar huis. Onze avond was geslaagd! Helaas waren we het parkeerkaartje kwijt...


Hieronder zie je hoe dichtbij we stonden, erg leuk natuurlijk! Ook zie je een outfit die ik aan had toen ik met een vriendin ging shoppen in arnhem en mijn eindwerk voor tekenen. Hij is trouwens nog niet af, maar ik ben al een heel eind. Wat vinden jullie ervan? Liefs, Jaimie
 photo week2_zps60b3ae55.jpg

12 opmerkingen :

 1. Wow, je tekening ziet er al leuk uit! :)
  xxx Nausikaä

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf dat je naar die première was! Komt er een unboxing van de goodie bag? :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een super mooie tekening!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die krullen staan je leuk! Ik ben benieuwd naar de rest van de tekening, het ziet er nu al tof uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke dat je naar de premiere was! Jammer van het parkeerkaartje :((

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh leuk! Ik zag Soof al aangekondigd in de bioscoop. Leuke foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooi die krullen! En gaaf dat je naar de premiere was!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh, zo gaaf dat je naar de première mocht! Het lijkt me zo'n leuke film! En je krullen waren prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je naar de premiere mocht! Ben heel benieuwd naar het eindresultaat van je tekening, ziet er al erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi die krullen! Tof dat je bij die premiere was. En je eindwerk wordt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die tekening is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De krullen staan je prachtig! Gaaf dat je zo dichtbij was! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen