Bodieboost

woensdag, januari 15, 2014 Jaimie 7 Comments

 photo bb11_zps45d0df9b.jpg
Dit boek is al een tijdje te koop in de winkel, maar ik wil hem jullie zeker even laten zien. Bodieboost is niet zo maar een boek, maar een dieetboek. Ik gebruik hem niet om af te vallen, maar om gezonder te leven en dat gaat echt super! Lees snel verder als je meer wilt weten over Bodieboost.
Er zijn een aantal regels. Je mag per dag twee dingen eten uit 5 families (koolhydraten, zuivel, fruit, groente en eiwitten) en moet twee liter water drinken per dag. Een erg leuke regel is dat je twee jokers per week mag. Dan eet je iets wat je echt super lekker vindt, bijvoorbeeld een stuk taart. Verder zijn nog een aantal regels waar je je aan moet houden. Bij regels denk ik meteen: moet moet moet, daar heb ik helemaal geen zin in. Maar nu is dit helemaal niet het geval, het is namelijk leuk om te doen. In het boek staan 4 weekmenu's, dit is om te laten zien hoe je het kan doen. Ook staan en een aantal pagina's in met allerlei zuivel producten en de andere vier families. Zo hoef je je dus niet aan de weekmenu's te houden, maar kan je het zelf gewoon combineren. Achter elke week staan aparte boodschappenlijstjes, voor elke dag één en er is voor gezorgd dat je niet aan het eind van de week met rot eten in de koelkast zit. Handig! De porties zijn niet aangegeven met grammen, maar met handjes, leper, bakje, bord enzovoort. Ik vind dat persoonlijk veel fijner dan grammen,om aan te houden. De recepten zijn ook nog eens super lekker en niet iets wat je dagelijks eet. Achterin staan ook nog recepten voor het ontbijt, een tussendoortje, lunch en diner.
Ik heb er zelf trouwens een regel aan toegevoegd: per dag één snoepje/koekje of iets anders lekkers. Dit doe ik omdat ik niet streng wil afvallen, helemaal niet zelfs. Het gaat mij alleen om het gezond leven. Daarbij sport ik nu ook dus dit voelt wel helemaal goed :)

Liefs, Jaimie
 photo bb2_zps7b6e4ba0.jpg
 photo bb3_zps92170cc7.jpg
 photo bb4_zps7402fcc3.jpg

7 opmerkingen :

 1. nice ;)

  NEW OUTFIT IN THE BLOG! GENTLEMAN IN THE MONASTERY
  http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/01/gentleman-in-monastery.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, dat klinkt echt als een heel fijn kookboek! En helemaal niet vervelend dat je twee jokers per week mag, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het boek ook thuis liggen. Het werkt erg fijn! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het eerste boek en als het goed is komt de rest eraan, ik ben groot fan!

  liefs Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed van je dat je zo gaat letten op een gezonde levensstijl! :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er uit als een fijn kookboek!! <3

  BeantwoordenVerwijderen