It's going to be fantastic

maandag, januari 06, 2014 Jaimie 22 Comments

 photo 4IMG_4530_zps4c5e926e.jpg
Blouse, blazer - H&M | shorts - Vero Moda

Wat vind ik het jammer dat de vakantie weer is afgelopen. Ik heb het zo naar mijn zin gehad met mijn familie en vrienden. Tijdens kerst moest ik wel werken in de avond, maar dat is niet anders. Ik werk bij mijn ouders en anders had mama alleen moeten werken, zo was het toch een beetje gezellig... hoewel het niet echt leuk is om met je moeder te werken. Werk en privé moet je namelijk gescheiden houden en dat is soms best moeilijk. Op 31 december ging ik met een van mijn beste vriendinnen, mijn ouders en zusje en een andere familie naar de Efteling. Het was een super dag, maar er was wel één vervelend moment. 23.50 viel ik namelijk over een kinderkarretje tussen alle mensen. Ik had glazen in mijn handen, dus kon ik mezelf niet opvangen. Dus pijn, huilen, au au het nieuwe jaar in haha. Maar er zit ook weer een voordeel aan. Ik had mijn zwarte broek aan en die was door de val op mijn knie gescheurd. Nu heb ik dus een gepimpte broek! :)
Deze week ga ik voor het eerst naar de sportschool. Ik zit namelijk niet echt op een sport, behalve dat ik soms op Happy rijd. Het lijkt me heel erg leuk! Ik ga ook expres niet met iemand anders, omdat ik gewoon mijn eigen plan wil volgen. Natuurlijk wel met het advies van een trainer.

Doen jullie aan fitness en vinden jullie het leuk?
Liefs, Jaimie

22 opmerkingen :

 1. Au wat pijnlijk die val! Hopelijk is de pijn al wat weggetrokken. Goed zeg dat je gaat sporten, succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto! En ik vind het ook echt suuper jammer dat de vakantie weer is afgelopen, het was wel weer even zwaar hoor vanochtend.. Goed dat je naar de sportschool gaat, en goed dat je ook alleen gaat! Ik zou ook graag willen gaan maar er is er niet echt eentje in de buurt dus dat is wel jammer.. Sterkte op school!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad,,vakantie is al weer om, te snel gegaan! Auuuu, vervelend van die val zeg :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto, die shorts zijn zo mooi! Goed idee om naar de sportschool te gaan. Ik wil ook gaan, nu nog even moed bij elkaar schrapen. Succes weer op school!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, wat balen van die val zeg! Je leren shortje is trouwens heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem6/1/14

  Wat erg zeg, van die val! Hopelijk gaat het weer wat beter met je! Die foto is trouwens prachtig! En nu ik het artikel zo lees, ik moet ook nodig naar de sportschool, haha! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow wat erg dat je gevallen was! Oud en nieuw in de Efteling lijkt me wel heel gaaf. Ik vind sporten bij de sportschool wel leuk, ga je ook lessen volgen (bijvoorbeeld zumba en body work-out)? Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat vervelend dat je gevallen was! Niet echt een leuk begin van het nieuwe jaar. Gelukkig was het niet heel ernstig. Nieuwjaar vieren in de Efteling lijkt me wel echt superleuk. Zo sprookjesachtig :) Je outfit is trouwens echt superleuk. Ik ben dol op leren shorts en heb zelf ook een paar. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat stom dat je gevallen was zeg :( het klinkt erg pijnlijk! Ik houd niet van fitness eigenlijk haha, maar ik probeer wel te sporten voor mijn gezondheid! Ik vind je stipjespanty zo leuk!

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat vervelend dat je bent gevallen... Maar wel leuk bijkomend voordeel van je broek! Zelf ga ik niet naar de sportschool, puur omdat ik er geen tijd voor heb. Gelukkig maakt het niet uit, aangezien ik een sportopleiding doe en daardoor al 8-10 uur per week sport :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat jammer dat je het nieuwe jaar in 'viel'. Verder klinkt je vakantie wel leuk. Ik heb één of twee keer gefitnest, maar het is niet mijn ding. Ik vind het juist leuk om met een groep te sporten op een vaste tijd en om een training te krijgen, dus dan is fitness niet zo geschikt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Veel succes met sporten.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben het helemaal met je eens dat werken met je moeder niet leuk is omdat je werk en privé gescheiden moet houden. Ik werk namelijk altijd met mijn vader, maar gelukkig gaat dat erg goed. Vervelend dat je bent gevallen, maar hopelijk heb je het verder wel leuk gehad in de efteling. Succes met sporten!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oei pijnlijk... Goed voornemen om naar de sportschool te gaan trouwens, succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Anoniem7/1/14

  Klinkt heel pijnlijk. Ga zelf erg vaak naar de sportschool en heb er ook veel plezier in!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk stukje om te lezen! je bekijkt het goed positief :) En die foto is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke blog heb je!! Ik ben je nieuwste volger op Bloglovin, hoop dat je mijn blog ook leuk vindt!

  Liefs,

  Noor
  http://queenofjetlags.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. supermooi!
  shaylaswonderland.blogdspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Succes met sporten Jaim! Wanneer stuur je een foto van je broek? :)

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw deze outfit ziet er ontzettend tof uit! Xx Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuke outfit! Ik ben je nieuwste volger op bloglovin!
  Haha ik moet ook weer eens naar de sportschool!

  Liefs, Farah

  www.formulafarah.com

  BeantwoordenVerwijderen