Outfit | Black side

zaterdag, januari 18, 2014 Jaimie 25 Comments

 photo 1IMG_4664_zpsd14dc45f.jpg
 photo 2IMG_4667_zpscafaf2cc.jpg
Vest - Vero Moda | blouse, shorts - H&M | sjaal - Irvinx | (zwarte) armbandjes - Comegetfashion.com

Wat hou ik toch van weekenden! Vandaag ben ik met mijn ouders en zusje naar Amsterdam geweest om de Hoge School van Amsterdam te bezoeken. Eerst bezocht ik de afdeling Communicatie & Multimedia design en daarna nog Fashion & Technology bij AMFI. Ik denk dat de tweede opleiding meer iets voor mij is. Bij de eerste werd er namelijk gezegd dat je er geen grafisch ontwerper mee kan worden en dat is juist iets waar ik me mee bezig wil houden. Fashion & Branding (valt onder F&T) deed wel iets met grafisch en het bedenken van concepten voor mode bedrijven. Volgende week zaterdag ga ik kijken in Rotterdam en Utrecht. Het is al wel vroeg, aangezien ik pas ben geslaagd over twee jaar (hoop ik), maar er zijn best veel kanten die ik op wil in de creatieve wereld, dus ik moet natuurlijk goed onderzoek doen ;-).

De outfit die ik aan heb op de foto's, had ik vrijdag aan. Twee vriendinnen en ik maakten deze foto's tussen de proefwerken door... even wat afleiding. Ik keek eigenlijk op alle foto's stom dus daarom zijn het er niet echt veel. Maar ik wil mijn vriendinnen natuurlijk heel erg bedankt voor het maken van de foto's!

Wat hebben jullie deze zaterdag gedaan? Liefs, Jaimie

25 opmerkingen :

 1. Ah wat een toffe sjaal! <3 Allebei de opleidingen klinken echt heel leuk haha, ik hoop dat je een leuke vindt! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw Jaimie super toffe outfit! Fashion & Branding klinkt als een super toffe opleiding! :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfit weer Jaimie!! Dat vest is echt heel erg leuk! Ik wou dat ik een opleiding als communicatie en multimediadesign gekozen had, lijkt me super!

  PS: Doe jij al mee met mijn winactie? :)
  http://michelleslillavarld.blogspot.nl/2014/01/winactie-jewelryznl.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw prachtige outfit! En wat leuk zeg F&B Lijkt me echt gaaf en ook wat voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie outfit!
  Het lijkt een leuke opleiding!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke outfit had je aan!
  Fashion & Branding lijkt mij een erg leuke opleiding. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die sjaal is echt tof!♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke outfit, die sjaal is echt heel tof! :))
  Ik ben vorig jaar ook op het AMFI wezen kijken, opzich wel leuk, maar op de een of andere manier vond ik de opleidingen een beetje nietszeggend haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een leuke outfit! Ik heb vandaag gewerkt bij de hema. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Cool blog!! Following on Blogloving :D

  http://www.bloglovin.com/blog/11069387

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke outfit! Misschien moet ik ook maar eens kijken naar open dagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik.vind je sjaal tofff! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik moet echt een voorbeeld aan jou nemen en ook eens naar opendagen gaan haha. Je outfit is super, zoals altijd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw! Echt een héle mooie outfit! Vooral je sjaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een prachtige outfit! Die sjaal is echt super mooi. X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je outfit is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Goed dat je nu al kijkt naar studies. Lijkt me echt een leuke studie die je noemde, ik doe zelf communicatie en marketing. 'De foto's zijn mooi gelukt Jamie. Je outfit is echt heel leuk, hele toffe combinatie vind ik dit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Anoniem19/1/14

  Wat een mooie outfit! Erg handig dat je nu al op zoek bent naar opleidingen! Eigenlijk moet ik dat nu ook doen! ;-) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke outfit! Je sjaal is echt ontzettend mooi. En wat tof dat je naar opleidingen hebt gekeken, Fashion & Technology klinkt inderdaad heel gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Anoniem24/1/14

  Wat slim dat je nu al naar open dagen gaat, het lijkt me inderdaad een lastige keuze!
  Leuke outfit en leuke foto's :)
  Ik hoop dat je proefwerken goed zijn gegaan... :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Och kind je bent zo prachtig. Dat je nog geen shows loopt voor Valentino is de vraag. Je vest is pretty :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke outfit Jaimie! En wat heb je mooie, lange, slanke benen!

  BeantwoordenVerwijderen