First shoplog

dinsdag, februari 04, 2014 Jaimie 14 CommentsHoi lieve lezers! Zaterdag ben ik met een vriendin naar Almere geweest. Waarom? Nou om te shoppen natuurlijk! We zijn bij Primark, Zara en The Body Shop geweest. Over een tijdje ga ik op vakantie en ik wilde wat nieuwe zomerkleding inslaan zoals fijne topjes en rokjes. Ik heb zo veel zin om mijn zomerkleding weer aan te trekken, maar eigenlijk vind ik de winter ook wel leuk qua kleding, want dan kan je heel veel laagjes over elkaar heen doen.
Ik ben echt heel erg benieuwd wat jullie van mijn eerste shoplog vinden en als jullie tip hebben, noem ze vooral! Liefs, Jaimie

14 opmerkingen :

 1. Aaah nu moet ik ook naar de Primark haha. Superleuke dingen heb je gekocht! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke shoplog heb je opgenomen! Je hebt echt leuke dingen gekocht voor de zomer etc. Je hebt trouwens ook heel mooi lang haar. Prachtig! Het rokje dat je kocht heb ik ook in mijn handen gehad maar ik heb hem niet gekocht omdat ik bang was dat ik hem niet zou dragen, maar ik vind hem wel heel leuk! Die kokos body butter heb ik ook trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kind ben je ook, haha! Maar superleuke dingen heb je gekocht zeg, nu wil ik ook zo graag shoppen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingen heb je gekocht!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke dingen heb je gekocht, vooral die madeliefjesdingen en dat tuinbroekje zijn zo leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuke spulletjes! Ik heb dat tuinpakje ook :) Nu ik jou spulletjes zie heb ik er een beetje spijt van dat ik sommige dingen niet meegenomen heb haha..
  Ik heb net zelf ook een primark shoplog opgenomen :D > http://fashiographyy.blogspot.nl/
  Liefs, Rhoda.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk en spontaan filmpje!!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem15/2/14

  Leuk filmpje en leuke kleren! :)
  Liefs, Dani

  www.splendentadolescent.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Omg Jaim wat ben je toch een leuke meid :) Je bh's zijn echt kapot leuk! <3__<3

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Waar heb je dat leuke witte blouseje gekocht die je aan hebt? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha, wat ben je leuk op video! Nu heb ik helemaal een beeld bij je, da's wel leuk :). Je vertelt zo lekker relaxed!

  BeantwoordenVerwijderen