Freshness

zondag, februari 02, 2014 Jaimie 12 Comments

 photo sw1_zpsc8b3f206.jpg
Heee! Ik heb mijn laptop weer terug. Er zat en heel groot virus op dus mijn hele laptop moest gereset worden. Toen ik hem weer terug kreeg, stonden de foto's er ineens niet meer op dus ik vreesde al voor het ergste. Als blogger kan je helemaal niks zonder foto's. Maar gelukkig had de maker de bestanden nog op zijn schijf staan en kon hij ze nog overplaatsen. Dus alles is oké! 
Zien jullie dat lekkere broodje hierboven? Ik maakte hem een tijdje geleden voor mezelf. Ik wilde iets lekkers, maar ook gezond en dit was dus de perfecte lunch. Het bestaat uit twee geroosterde broodjes, tonijn, yofresh, advocado, tomaat, komkommer, sla, peper en zout. Het is heel makkelijk om te maken! 
Maken jullie ook vaak een lekker broodje voor jezelf? En experimenteren jullie dan ook?

Liefs, Jaimie

12 opmerkingen :

 1. Hmm dat ziet er echt overheerlijk uit! Ik vind het superleuk om iets lekkers voor mezelf klaar te maken. Ik werk bij een lunchroom en mag dan vaak broodjes meenemen die over zijn. Meestal ben ik dan niet zo heel creatief en hou ik het dan bij wat mozzarella, pesto en tomaten. Maar man wat is dat lekker! Hmm! Gelukkig heb je alle bestanden nog op je computer staan. Het lijkt me zo verschrikkelijk om alles kwijt te zijn. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je je laptop weer terug hebt! Die van mij was ooit ook kapot en toen waren wél al mijn foto's weg. Maar uiteindelijk komen er weer een hoop bij haha! Het broodje ziet er heel lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah lijkt me superlekker! Ik maak soms een broodje met groene pesto en kipfilet, ook echt een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem2/2/14

  Ziet er lekker uit! En wat een geluk had jij met je foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er erg lekker uit!
  En wat fijn dat je laptop nu weer virusvrij is en je je foto's gewoon weer terug hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mmm het ziet er super lekker uit. (:
  Gelukkig doet je laptop het weer inclusief foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er lekker uit! Fijn dat je laptop het weer doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nomnomnom, dat ziet er zeker lekker uit :)

  Liefs Apollonia
  http://velvet-goddess.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen