Breakfast

zaterdag, maart 22, 2014 Jaimie 8 Comments

 photo 1IMG_5333_zps1e021223.jpg
Kijk eens wat een goed ontbijtje! Sinds vandaag heb ik een nieuwe muesli en ach hij is zo fotogeniek dat hij wel even op de foto moest. De muesli is van... ja nu weet ik het niet meer, want ik heb de verpakking weggegooid. Het zat in een zakje en was 2 euro. Ik vind hem echt heel lekker! Er zitten hazelnoten, rozijnen, banaanstukjes, mangostukjes en nog meer gezonde dingen in. Een goed begin van de dag dus. De volgende keer kan ik er ook wat appel of banaan in doen, ook lekkerrr.
Eigenlijk is het best een vak apart dat bloggen. Al die mensen die foto's maken van hun voedsel. Normale mensen eten het, maar wij zetten het eerst mooi bij elkaar, maken er een stuk of dertig foto's van en eten het dan pas op. Maar ach dat is wie we zijn, een beetje apart is oké ;-)
Liefs, Jaimie

8 opmerkingen :

 1. Wauw, mooie foto, ziet er heel lekker uit! Inderdaad best wel apart, foto's maken van je eten, maar ik krijg het gevoel dat bijna iedereen dat doet, kijk maar op Instagram, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah lekker! Nog een fijne dag! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat leuk, dat 'foto's' maken van je eten herken ik wel, haha Eerst alles mooi neerzetten, foto maken en dan toch maar weer anders neerzetten omdat je het niet mooi genoeg vind.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha ik moest heel hard lachen om dat laatste stukje! Het is eigenlijk ook best raar :) Maar het ziet er op de foto wel heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk geschreven, hahaa:) Foto's van je eten zijn idd een beetje raar; maar het is ook wel een plaatje, jouw bakje muesli:)
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die muesli hadden wij ook een tijdje, zó lekker. En inderdaad, hij is ook nog eens fotogeniek haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er gezond en lekker uit! En ook fotogeniek haha :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha dat laatste stukje is geniaal!

  BeantwoordenVerwijderen