Inside my dummy + winnares Moleskine

woensdag, maart 26, 2014 Jaimie 10 Comments

 photo 1IMG_5345_zpsc7d59c01.png
Oh ik ben zo blij! Mijn proefwerkweek is ontzettend goed gegaan. Vandaag was ik al vroeg klaar, dus werd het tijd om eens lekker creatief te zijn. Een tijd geleden zag ik dat ze bij de Action spuitverf verkopen. Ze hadden heel veel leuke, felle kleuren dus ik moest er een meenemen! Ik koos voor de neon oranje kleur. Hij was ongeveer 3 euro. Via school kreeg ik aan het begin van het jaar een dummie voor het vak tekenen. Erg fijn, want deze kan je altijd meenemen als inspiratiebron. Laatst werd het tijd om de omslag te versieren. Ik vond een mooie foto in een tijdschrift en plakte deze erop, daarna verfde ik er witte vegen op en spoot ik willekeurig met de spuitverf een streep. ZO... mijn dummie. In mijn dummie stonden al wat creaties en die wil ik graag met jullie delen. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!


 photo 4IMG_5349_zpsa41248df.jpg
 photo 3IMG_5338_zps132021d3.jpg
Op het linker papier staat een quote. Deze knipte ik uit een ander papier en zo spoot ik er met de spuitverf doorheen. Super leuk voor om op je muur te plakken. De rechter tekening was een experiment voor een schoolopdracht. Ik zag een plamuurmesje en had nog blauwe en witte verf op mijn tafel staan. Dit was wat eruit kwam :)
 photo 6IMG_5355_zps446aed4d.jpg
De bovenstaande tekening maakte ik gisteren. Hij is nog niet af, want ik moet nog even bedenken wat ik er verder mee wil gaan doen.
 photo 2IMG_5339_zpsc5020b4d.jpg
Ook dit waren experimenten. Over de rechter kreeg ik veel reacties op school, erg cool zeiden ze. Vond ik zelf eigenlijk ook wel! Ik plakte gewoon tape op het papier en ging er met mijn kwast op verschillende manieren overheen en dit kwam eruit!
 photo 5IMG_5354_zps12138578.jpg
En dan nog de winnares van de Moleskine notebooks! De winnares is Puck, gefeliciteerd! Ik heb nog even contact met je. Liefs, Jaimie

10 opmerkingen :

 1. Superleuk van die spuitverf, en sowieso is zo'n dummie heel tof! Ziet er goed uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Voor mijn school had ik ook een dummie. En die heb ik nog steeds, en jij geeft mij weer inspiratie om er in te werken. Zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is zo'n fijn gevoel, als je toetsen goed zijn gegaan! :-) Leuk idee dat met die spuitverf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je toetsweek erop zit, dat is altijd zo'n heerlijk gevoel! Ik heb mijn toetsweek over iets minder dan een maand en hoop dat die van mij ook goed gaat komen! Super leuke dingen heb je gemaakt in je dummy, ik krijg helemaal zin om het weer zelf te gaan doen :) En leuke tip, die spuitverf van de Action!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd Puck! Je dummy ziet er echt super mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk!! Goed ter inspiratie weer :) Ik heb ook een dummy voor school, en heb er toevallig een paar dagen geleden een artikel over geplaatst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke dingen zitten er tussen, lekker creatief! En die met 'travel the world' is echt mooi gelukt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahw woohooo super tof Jaimie! Dankjewel! ♥
  Je hebt ook echt toffe doodles/creaties gemaakt in je dummie! Kan ik zeker inspiratie uithalen voor in mijn eigen (toekomstige) moleskines! Ik vind het echt heel leuk, thank you! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk gedaan!
  Super creatief. Ik ben zo onhandig met dit soort dingen, ik zou nooit zoiets kunnen maken!

  BeantwoordenVerwijderen