Palmtrees

donderdag, maart 13, 2014 Jaimie 9 Comments

 photo IIMG_5265_zps8310e364.png
T-shirt - Zara | blazer - Bershka | broek - H&M | sjaal, zonnebril en sokken - Primark | schoenen - Invito | tas - Mango

Wat was het heerlijk weer afgelopen weekend. Gezellig ging ik met mijn zusje een ijsje eten en een rondje fietsen. Hebben jullie er ook zo van genoten? Eigenlijk was het de bedoeling om zaterdag naar Utrecht te gaan voor een Open dag van een school, maar mama had de verkeerde school opgezocht, dus het bleek helemaal geen Open dag te zijn. Gelukkig ontdekte ik het snel en konden we de afslag Arnhem nemen. Daar kocht ik deze nieuwe cut-out boots. Ik ben er echt super blij mee! Helaas zijn mijn Supertrash laarsjes al heel snel kapot gegaan, dus ik had ook vervanging nodig.
Ik ben eigenlijk benieuwd, waar maken jullie het liefst outfitfoto's? Liefs, Jaimie

Oh en don't forget, je kan nog steeds meedoen aan de WINACTIE!

 photo IIMG_5269_zpsdd316b3b.png
 photo IIMG_5261_zps4101a9a1.png

9 opmerkingen :

 1. Je outfit is zo leuk! Die sokken in je cut-out boots zijn echt heel erg schattig.
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Echt een hele leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke outfit! Gaaf met die sokken in de cut out boots en prachtige tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie outfit! Ik vind het lastig om te zeggen waar ik het liefst outfit foto's maak. Gisteren koos ik een bos fiets/wandel pad uit. Maar er waren veelste veel mensen. Ik kies het liefst een plek waar niemand komt om mijn outfit foto's te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een leuke outfit, staat je ook erg leuk! Je hebt erg gave laarsjes gekocht, en die sjaal vind ik ook heel tof, lekker zomers! Ik maak het liefst foto's ergens in het bos, park, of wandelpaadje, maar ik zou ook wel een keertje midden op straat in de stad foto's willen schieten, maar meestal heb ik dat lef niet, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hele leuke outfit ! ik heb nog maar 1 keer een outfit post gedaan, en dat was in een soort bosje. Ik vind het toch eng om foto's te maken in m'n straat ofzo haha ! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zoals altijd weer een hele leuke outfit! Als ik een outfit schiet, dan kies ik het liefst voor een plek waar een beetje natuur te zien of juist in de stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tof, ik heb dezelfde sjaal! :) De outfit staat je heel leuk Jaimie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele leuke outfit & wat een mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen