Photoshoot

dinsdag, maart 11, 2014 Jaimie 8 Comments

 photo photoshoot_zps221d3da3.png
Vorige week vrijdag ging in naar het Modekwartier in Arnhem, want ik had een fotoshoot voor Irvinx. Irvinx is het modemerk van Irving Vorster, een ontwerper waar ik al vaker een show voor heb gelopen. Het is altijd super gezellig en dit keer was het ook erg leuk! De make-up artists waren May Narissara en Esmé Roding. De stagiaire van Irving was Ruth, een hele lieve meid en klein vergeleken met mij haha. We deden de make-up in de winkel en daarna reden we naar de studio. De andere twee modellen en ik kregen galajurken aan, erg mooi! Ze waren zo goed afgewerkt en er waren hele mooie stoffen gebruikt.
Op de foto's zie je hoe ik eruit zag. Het is nog even wachten op de foto's van de shoot, maar als ik die heb laat ik ze natuurlijk zien! 
Liefs, Jaimie

8 opmerkingen :

 1. Wauw! Erg mooie make-up!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat zit je make up mooi! Ik ben benieuwd naar de foto's! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ik wist niet dat je model was, maar het past echt perfect bij je! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, super gaaf en leuk dat je dit doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw je make-up is echt tof, ik ben heel benieuwd naar de fotos!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw echt hele mooie make-up! Ik ben heel erg benieuwd naar de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen