Shoplog Action, Kruidvat en Bruna

donderdag, maart 20, 2014 Jaimie 12 Comments

 photo IIMG_5323_zpsb0ed2014.jpg
Gisteren begon voor mij de proefwerkweek weer en dat betekent dat de dagen op school lekker kort zijn. Ik hoefde gisteren namelijk maar één uurtje naar school, dus daarom ging ik spontaan naar de stad toe. Het is wel eens lekker om alleen naar de stad toe te gaan. In totaal was ik echt super weinig kwijt. Lees gauw verder om te zien wat ik allemaal heb gekocht.

Eerst ging ik naar de Action toe. Ik heb notitieboekjes gekocht voor 80 cent. Oh dat jullie het even weten, ik ben echt verslaafd aan notitieboekjes! In mijn kast liggen er nu 16 haha. Het stomme is dat ik er nooit iets mee doe. Verder kocht ik 5 enveloppen met bubbeltjesplastic voor 90 cent, transparante folie en hele fijne pennen. Ook deze waren onder de 1 euro. De enveloppen vond ik wel handig, want stel dat ik iets verkoop op marktplaats of zoiets, dan heb ik ze altijd in huis. En de pennen kocht ik, omdat ik van heel veel mensen hoorde dat ze super fijn schrijven. Handig, want al mijn pennen zijn kwijt.
Bij de Bruna heb ik de Glamour gekocht. Ik heb nog een cadeaukaart, dus die kon ik mooi even inleveren. Naast de Glamour kocht ik ook de Libelle voor mijn moeder, gewoon als kleinigheidje :)
En bij de Kruidvat kocht ik nog poeder. Dat gebruik ik eigenlijk nooit, maar ik wilde het wel een keer proberen.

Tadaaa dat waren mijn aankopen van gisteren!
Liefs, Jaimie

 photo IIMG_5326_zps02360d0e.jpg

12 opmerkingen :

 1. Leuke aankopen, de glamour is leuk en enveloppen moet ik ook kopen, die zijn altijd op haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die notitieboekjes zijn zo leuk! Ik herken het echt heel erg, soms gebruik ik ze niet omdat ik ze zo mooi vind ofzo, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke handige spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat handig zeg en veel succes met je proefwerken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Notitieboekjes vind ik altijd zo fijn en handig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke spullen heb je gekocht! Ik heb hetzelfde met notitieboekjes.. ;-) Succes nog met je proefwerkweek!! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke aankopen. Ik verslind de notitie boekjes juist altijd, kalk ze helemaal vol :P

  BeantwoordenVerwijderen
 8. die boekjes zijn zo leuk! succes met de toetsen nog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat lief die notitieboekjes! Ik heb ook altijd een aantal enveloppen in huis, anders duurt het veel te lang voor ik iets op de post doe haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen