FOREVER21 opening

vrijdag, april 18, 2014 Jaimie 17 Comments

 photo 5f21_zps02aa9599.jpg
Er komen echt steeds meer leuke winkels in Amsterdam en zaterdag is het tijd voor de opening van Forever21. Een winkel waar we met z'n allen lang op hebben gewacht, maar nu is hij er eindelijk! Ik ga morgen niet, want ik was gisteren bij de pre-opening! Het was een geweldige avond en in dit artikel neem ik jullie ook alvast mee de winkel in.


Het was echt een geweldige avond! Ik ging samen met een vriendin met de trein naar Amsterdam. Voor de winkel stond al een enorme rij, maar we konden vrij snel naar binnen. Eenmaal in de winkel kregen we een bandje om onze pols en wat te drinken. Ik zag meteen al de geweldige kleding hangen. WAUW wat waren er veel leuke dingen! Ze hadden werkelijk alles: crop tops, shorts, rokjes, jurkjes, basic tops, schoenen, sportkleding, bikini's, accessoires en nog veel meer. Beneden was er een DJ die goede muziek draaide en je kon er een foto laten maken. De bediening zag er trouwens zo leuk uit en die kleding die ze aan hadden kon je allemaal kopen in de winkel.

Forever21 Amsterdam heeft 3 grote verdiepingen. Alles stands staan best wel ruim uit elkaar, wat fijn is als het druk is. Mijn favoriete afdeling was waar de accessoires hingen. Ohhh wat hebben ze veel leuke kettingen! En de zonnebrillen waren ook al zo leuk. De prijzen van de kettingen lagen rond de 10 euro. De tops waren trouwens ook erg goedkoop, nou ja eigenlijk alles wel! En misschien ook handig om te weten, er zijn 14 grote paskamers waar je maximaal 6 items mag passen. 

Bij het afrekenen kreeg ik op alle items 21% korting, héél leuk! En jaaa morgen krijg je, als je één van de eerste 500 mensen bent in de rij, een cadeaubon van 21 euro. Zijn er een aantal van jullie van plan om morgen te gaan?

Ik ga in ieder geval weer de winkel in als ik weer in Amsterdam ben! Liefs, Jaimie

 photo 4f21_zps3941c9af.jpg
 photo 10f21_zps785c4fa3.jpg
 photo 3f21_zpsd42804cc.jpg
 photo 6f21_zps1d3e4763.jpg
 photo 1f21_zpsee57aa19.jpg
 photo 2f21_zps4b3d5d19.jpg
 photo 7f21_zpsd78bde97.jpg
 photo 9f21_zps42552d12.jpg
<

17 opmerkingen :

 1. Ah ik wil ook echt graag gaan! Ziet er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er superleuk uit allemaal, ik ga er zeker even kijken met een vriendin! Ik vind de laaste foto trouwens echt prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ik heb zo'n zin in morgen! Maar het word waarschijnlijk heel druk :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeeeh dat ziet er echt zo zo zo leuk uit! Wat super gaaf dat je naar de pre-opening mocht! Ik vind het echt zo leuk dat tie nu in Amsterdam zit, ik ga over een weekje denk ik, als de eerste drukte geweest is :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, dat ziet er heel vrolijk uit! Leuk dat je daar heen mocht! Heb je ook nog iets gekocht?

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, zó gaaf! Ik wil echt super graag weer eens naar Amsterdam om te shoppen. Is namelijk ook weer veel te lang geleden! Ik vind de kettingen die je hebt gefotografeerd er ook erg leuk uitzien :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super tof! Wat ben ik jaloers dat je als een van de eersten naar binnen mocht! Ik word echt helemaal hebberig van al deze foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aah het ziet er zo geweldig uit ! Ik wil alles hebben <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het ziet er zó gaaf uit, ik moet echt heeeeel snel weer naar Amsterdam!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oehh ziet er super leuk uit! Moet daar maar eens snel gaan shoppen! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik had er heeeel graag bij willen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er super tof uit! Dit is een goede reden om heel snel weer eens naar Amsterdam te gaan om te shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw wat leuk! Ik zie echt veel leuke dingen hangen, de sieraden zijn echt mooi. Super leuk dat je er bent geweest! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh die gestreepte tuinbroek, zo gaaf ^^.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat gaaf dat je hier bij mocht zijn!
  Je foto's zien er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen