Week update

maandag, april 28, 2014 Jaimie 5 Comments

Image and video hosting by TinyPic

1. Ik vertelde al dat ik op de markt stond en... ik heb 175 euro opgehaald joehoe! Later in de avond werd ik nog opgeroepen om te werken, hartstikke moe dus toen ik eenmaal thuis was 2. Vorige week donderdag ging in naar Haarlem en sprak ik daar spontaan af met mijn blogvriendinnetjes! We hebben lekker wat gedronken bij Coffeedate en hebben geshopt, super gezellig ♥ 3. Voor de vakantie in Bakkum had ik wat tijdschriften gekocht, ik hou echt van de Glamour en Elle stijlbijbel moest ik ook gewoon meenemen 4. Ons standhuisje op de camping, wat is ie leuk hè! Hij is trouwens erg ruim van binnen en heeft een (grote) zolder waar ook twee personen kunnen slapen. Je kan er dus met 7 personen in 5. Mijn lieve paardje Happy! Vandaag ga ik gelukkig weer naar d'r toe na een week vakantie. Deze foto maakte ik een week geleden, ik nam mijn camera mee om wat foto's te maken van de paarden die in de bak aan het rijden waren en natuurlijk van Happy 6. Twee maanden geleden bestelde in hem via de bieb, maar nu is hij dan eindelijk binnen. In het Engels ben ik nu The fault in our stars aan het lezen, ik ben erg benieuwd! 7. Samen met Brigit bij de VIP opening van Forever21. Echt een geweldige winkel opening met veel hapjes, lekker drinken en ongelofelijk leuke kleding 8. Een tijdje geleden was ik model voor Irvinx, dit is het resultaat. De jurk is zó mooi, er zitten prachtige stoffen in verwerkt 9. Omdat mijn vader in de bioscopen wereld werkt krijgt hij vaak uitnodigingen voor premières en ook dit keer mocht ik mee! Whaaa ik heb gewoon wereldse actrices in het echt gezien!

5 opmerkingen :

 1. Ik volg je sinds deze week op instagram, wat een gezellige foto's heb je <3
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh klinkt als een hele leuke week! Je hebt echt veel geld opgehaald op koningsdag zeg! En super mooie foto's van Irvinx!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je veel geld hebt opgehaald, jullie strandhuisje zag er echt leuk uit. Wat gaaf dat je wereldse actrices hebt gezien! En die modellen foto's van je, wauw, ik moest wel even goed kijken of jij het wel was. Super gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave foto's! Ik heb The Fault In Our Stars ook laatst gelezen en ik vond 'm zo mooi. Ik had het geluk dat mijn zusje 'm had, haha. Ik kan echt niet wachten tot de film uitkomt :) Echt te gek dat je door je vader naar de première van The Other Woman ging!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah ik zag de foto's al op instagram, ziet er heel leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen