Happiness is the truth

vrijdag, mei 02, 2014 Jaimie 17 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Kijk dit was op het strand van Bakkum toen we een strandwandeling gingen maken. Op deze foto kan je mijn crop top trouwens helemaal niet zien :o kijk gauw even naar de foto hieronder! Jaaa dat is hem, mijn nieuwe topje van Forever21 en ook nog eens één van mijn eerste crop tops. Ik durf die dingen eigenlijk niet echt te dragen, want ik moet nog wat buikspieren kweken, maar dat gaat niet in combinatie met al dat lekkere eten op de wereld. Maar hij is wel heel fijn! Nou ja, alleen als ik een broek aan heb die niet afzakt, want het voelde alsof mijn bilspleet 20 centimeter gegroeid was. Uhum. Ik had trouwens net mijn nagels wit gelakt. De nagellak is van Collistar en hij is zo fijn! Ik ben er erg blij mee en het was zeker geen miskoop voor 10 euro.
Wat vinden jullie van mijn outfit? Liefs, Jaimie

Blazer - Bershka | broek - H&M | crop top & zonnebril - Forever21 | Sjaals - Primark | schoenen - Invito | horloge - Oozoo
Image and video hosting by TinyPic

17 opmerkingen :

 1. Wat een mooie foto's! En je outfit vind ik echt heel tof!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, prachtige outfit. Die sjaals <3 Je moet je geen zorgen maken over je buik !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijke en zomerse foto's! Mooie plek om je foto's ook te maken, wou dat ik even op het strand was om een paar outfits te schieten. Ik vind de crop top je heel goed staan, maar ik snap wat je bedoeld. Ik heb precies hetzelfde, haha! Ik moet ook nog even buikspieren kweken, vooral als ik ga zitten vind ik het nog extra spannend. Was er van de week naar opzoek toen ik ging shoppen maar heb geen leuke kunnen vinden, helaas. Je hebt 'm in ieder geval leuk gecombineerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Hele mooie outfit en super leuke foto's! Ik vind dat je er nu al super goed uitziet in die crop top! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem2/5/14

  Hele mooie foto's! Leuke outfit ook, de cropped top staat je goed! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw mooie cropped top, hij staat je echt leuk Jaimie! Je foto's zijn heel leuk en vrolijk, ik vind je horloge ook heel mooi. Leuke outfit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh die sjaal is echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt een leuk printje op je croptop! Leuk die sjaal erbij (:

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aahw, zo'n leuke outfit en foto's! ♥ Die crop top staat je hartstikke goed hoor! En je witte nagels zijn ook leuk! Ik moet mijn nagels ook maar weer eens lakken.
  Liefs Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuk die 2 sjaals over elkaar!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super mooie foto's Jaim <3 Je top is echt heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuke foto's, echt een prachtige achtergrond voor outfit foto's! Ik vind je outfit heel mooi. Je top van de Forever21 is heel mooi en maak je geen zorgen: je kunt hem goed hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. i love this beach. really cute girl you

  NEW OUTFIT IN THE BLOG : COMFY AFTERNOON
  http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/04/comfy-afternoon.html

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Awh die foto's zijn echt te leuk! Hele mooie outfit. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Seriously such a cute outfit! Love the mix of prints

  xxkelly

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Echt een onwijs leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen