I see you

woensdag, mei 21, 2014 Jaimie 11 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Hoi lieve lezers! Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt, heb ik al een tijd geen artikel meer geplaatst. Gelukkig heb ik er nu weer even tijd voor. School trekt ontzettend aan me, omdat ik nu in deze laatste periode iets beter mijn best moet doen. Bloggen is dan ook lastig om ernaast te doen. Maar in de tussentijd is er veel gebeurd wat ik jullie graag wil vertellen!Eerst even een vervelend nieuwtje, de site waar ik mijn foto's altijd uploadt wil nu geld voor de opslagruimte en heeft al mijn foto's niet meer zichtbaar gemaakt. Dus alleen de nieuwste paar artikels kan je nog zien en de rest niet meer. Een hele klus om dat allemaal weer te uploaden via een andere site, maar ik ga mijn best doen ;-) En dan... een leuk nieuwtje! Ik vertelde een tijdje geleden dat ik auditie mocht doen voor Pijnstillers de film. Ik kwam ver, heel ver. Maar als laatste van de twee ben ik het helaas niet geworden. Toch ging in vorige week zaterdag naar de set. Ik speel een klasgenoot! Een aantal scènes op het schoolplein en tijdens het schoolfeest, ja daar kan je mij als het goed is in zien. De film draait in augustus in de bioscoop.

En dan wat random foto's die ik de afgelopen tijd heb gemaakt.
Image and video hosting by TinyPic
Mijn lieve paard Happy is ontzettend goed in model staan. Hier een catwalk-loopje.
Image and video hosting by TinyPic
Met school ging ik vorige week naar een aantal museums in Amsterdam waaronder het Stedelijk museum. Marcel Wanders zijn ontwerpen zijn er nu vooral te zien. Zo prachtig! Dit is een lamp van wol die hij heeft gemaakt.
Image and video hosting by TinyPic
Een paar bloggers weten het wel, ik heb het beste brownie recept van de hele wereld! Dit is hem, zo verrukkelijk!
Image and video hosting by TinyPic
En dan nog een foto van een brocante markt in Deventer. Aaaah ik hou ervan!

11 opmerkingen :

 1. Balen van je foto's, dat is inderdaad veel werk. School... Ik wordt er helemaal gek van. Heel veel succes, nog even knallen! Je hebt echt een prachtig paard en de foto's zijn mooooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's! Echt super cool dat we je kunnen zien in Pijnstillers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh ik snap je helemaal... Ik heb de laatste tijd ook minder tijd om te bloggen en dat is zo stom! Ook super stom van die site waar je je foto's upload... Wel heel gaaf dat je gewoon een rolletje hebt in pijnstillers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaaah wat balen van je foto's zeg, maar wat tof van je rol in Pijnstillers! Lief paard heb je trouwens. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. this horse.....love

  NEW OUTFIT IN MY BLOG: COLORFUL
  http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/05/colorful.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vervelend van je foto's, hopen maar dat het goedkomt! Wat leuk dat je alsnog in pijnstillers komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat tof dat je toch nog een kleine rol in Pijnstillers hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. die brownie ziet er heel lekker uit! Fijn dat je foto-probleem opgelost is, welke site deed moeilijk? Sites zoals flickr.com en photobucket.com zijn vaak handig om al je foto's te uploaden en hier te delen. ik gebruik de laatste en dat gaat goed!

  BeantwoordenVerwijderen