Weekend hangout

zaterdag, mei 31, 2014 Jaimie 23 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Hi! Wat een heerlijke dag vandaag zeg. Ik zit nu al een hele tijd in het zonnetje achter in de tuin met een muziekje op en mijn laptop voor me. Voordat ik in de tuin zat maakte ik foto's met mijn zusje. Ik wilde graag een paar mooie foto's van haar maken en ze was zo lief om mijn outfit ook meteen even te fotograferen. In dit artikel zie je die foto's :)
We gingen foto's maken bij een oude kerk iets verderop waar we allerlei echtparen voorbij zagen fietsen, genietend van het mooie weer. Nu ik de foto's terug zie lijkt het net of ze gemaakt zijn in Spanje of Frankrijk ofzoiets. Ik denk dat het komt door de kleur van de stenen.
Het jurkje kocht in een heeeele poos geleden in Gran Canaria bij Mango. Eigenlijk heb ik hem helemaal niet zo vaak aan, terwijl hij zo leuk is. Oh en het is wel grappig, want het tasje kocht ik daar ook... kom ik nu achter haha. Nou wat een toeval allemaal! En eh... valt jullie niet iets op? Nee? Nee ja dat dacht ik al, maar voor mij is het iets heel groots. Ik heb namelijk hakken aan! WOW voor de eerste keer liep ik zo over straat. Ik draag eigenlijk nooit hakken, omdat ik al zo lang ben, maar het is best leuk!

Hoe was jullie dag vandaag? Ook lekker genoten? Liefs, Jaimie

Jurk & tas - Mango | hakken - Primark (JA :D) | horloge - Oozoo
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

23 opmerkingen :

 1. Super leuke outfit en mooie foto's Jaim!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow, toen ik het jurkje zag, gewoon wow en die hakken. Het staat je echt goed ondanks dat je het niet veel draagt! Spijtig dat je het zo weinig draagt dat jurkje, want het staat je echt enorm goed! Ja, het leek echt of het ergens op zomervakantie was genomen deze foto's. Liefs, Celien xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw Jaim echt een super mooie jurk! Hoe lang ben je nu wel niet met de hakken? Haha ze staan in ieder geval super tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Puck! Ik ben met de hakken aan 1.91 aaaah.

   Verwijderen
 4. Wauw! Echt een prachtige outfit! Dat jurkje is zooo mooi! En die hakken staan je echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een super gave dress!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had de hakken wel opgemerkt, nu ben je nog groter! Haha :p, mooie outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, ik krijg inderdaad een zomergevoel van deze foto's, zo mooi! Dat jurkje vind ik echt onwijs leuk en hakken staan je ook prachtig. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik vind dat je er hier heel volwassen en zomers uitziet! leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit staat je onwijs mooi! Heel tof!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat zie je er mooi uit! Je hebt echt een paar prachtige benen!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je bent zo mooi! Dat jurkje staat je ook super. Veel plezier in Nijmegen vandaag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super jurkje! Staat je prachtig! Toen ik de eerste foto zag, dacht ik ook dat je op vakantie was :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een super mooi jurkje, en dat tasje staat er heel tof bij! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een lief jurkje! Erg mooie print en de kleur staat je echt goed!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Haha, nu ben je nog langer met die hakken, maar ze staan je heel mooi! Prachtige outfit en locatie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat zie je er prachtig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. one amazing dress for one amazing woman

  see my new look

  NEW OUTFIT IN THE BLOG: READY FOR THE MATCH
  http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/06/ready-to-match.html

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Your dress is absolutely beautiful and so are the photos. Wonderful website :)

  http://www.lookfortheoccasion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Anoniem20/10/14

  I love this dress! Do you have any link to buy it, please?

  BeantwoordenVerwijderen