Big hair

dinsdag, juni 17, 2014 Jaimie 13 Comments

Image and video hosting by TinyPic
'The higher the hair, the closer to heaven', dat was wat de fotograaf zei. En hij had gelijk haha! Het touperen was niet erg prettig, maar wat heeft de haarstylist er iets moois van gemaakt zeg.  Afgelopen zaterdag was het de Nacht van de Mode in Arnhem. De winkeltjes in het Modekwartier zijn dan open en er zijn allerlei dingen te doen. Echt een aanrader! Ik was weer model voor Irvinx en de avond was super gezellig met een geweldig team.
De afgelopen tijd ben ik weer veel bezig met modellenwerk, super leuk natuurlijk, maar oooh waar is die tijd om outfitposts te maken? Ik moet mijn zusje morgen maar weer eens heel lief aankijken of ze wat foto's wilt maken. Over een tijdje zullen er ook hele mooie foto's op mijn blog verschijnen en die zijn dan gemaakt door Jamie en Silvy. Ja ja ik heb de winactie gewonnen en mag daarmee op de foto. Whaaa! Nogmaals bedankt girls, ik heb er zin in!
Nu moet ik maar eens naar bed, want ik ben moe... ja moe. Iets waar iedereen wel eens last van heeft helaas. Het liefst zit ik elke dag boordevol energie hoor! Meestal is dat ook wel zo, maar nu gewoon niet. Laten we er maar geen probleem van maken ;-) 

Liefs, Jaimie

13 opmerkingen :

 1. Wat gaaf dat je hebt gewonnen! Prachtige foto's, jij bent zo'n beauty!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw wat een gafe foto's! Echt tof dat je modellenwerk doet!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt leuk die winactie, ik ben benieuwd jaim :) Ik vind je haar heel gaaf! We kunnen als je tijd hebt ook wel weer een keer samen outfitfoto's maken :D Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave foto's! Super leuk van de winactie, en van je modellenwerk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh wat zie je er mooi uit! En zo gaaf dat je die winactie hebt gewonnen! Ben benieuwd naar de foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem18/6/14

  Wauw, wat zag je er geweldig uit! Ik ben benieuwd naar de foto's :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw té gaaf! ik ben benieuwd naar de foto's!
  Ennuuh, mocht ik nog eens een model nodig hebben.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het gaat goed met je modellenwerk zeg, super leuk! Wij kunnen niet wachten om je te fotograferen!

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem20/6/14

  Echt mooi!

  xxx Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat ziet je haar gaaf! Beide foto's zien er prachtig uit!
  En gaaf dat je die winactie hebt gewonnen! Ben benieuwd naar die foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ooh je haar, wat gaaaaaf! En super leuk dat je die fotoshoot hebt gewonnen, lucky you. :)))

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super mooie foto's, op de rechter vind ik je een beetje op Cara lijken! En super leuk dat je de fotoshoot hebt gewonnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat gaaf je haar zo! En wat een leuke blog heb je! :)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen