Lunes

maandag, juni 30, 2014 Jaimie 16 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Hoi allemaal! Afgelopen weekend was voor mij ontzettend leuk. Zaterdag mocht ik casting doen bij Spijkers&Spijkers. Super leuk, ik hoop dat ze me uiteindelijk ook willen gebruiken! Daarna ging ik gauw door naar de kapper, want ik moest mijn haar laten doen voor de opening van Irvinx in het Musiskwartier in Arnhem. Mijn haar werd gewafeld en ik heb eigenlijk geen idee wat er daarna mee gebeurde, maar opeens was het opgestoken. Lees gauw verder wat ik nog meer heb gedaan en bekijk mijn gemaakte foto's.
Eenmaal voor de winkels moest ik weer poseren met de poedels. Eén van de poedels zie je in een paar artikels terug. Ze zijn zo lief, maar wel lastig om mee te lopen als je hoge hakken aan hebt haha.
Die dag was mijn moeder ook nog jarig. Tussendoor haalde ik een cadeaubon van Sissy-Boy. Ze had hele leuke stoelkussens gezien, maar ik had geen idee welke kleur ze wilde, dus gaf ik haar een bon. Een paar dagen voor haar verjaardag had mama mijn cadeautje al gevonden. Ze vond het heel erg, maar ik moest er wel om lachen. Het was een speciale armband.
Image and video hosting by TinyPic
Dit boeket had mama van mijn zusje gekregen. Ik hou echt van die veldboeketjes en ga later elke week bloemen halen voor in mijn huisje, als ik ooit een eigen huisje heb.
Image and video hosting by TinyPic
Hmmm lekker! Iets speciaals mag wel in het weekend. Plus nog was wodka, vodka, baileys, safari... nee grapje! Ik drink eigenlijk helemaal geen alcohol. We hadden een paar flesjes gekocht, maar ik drink nooit de hele inhoud van het flesje op. Wel dronk ik Jillz 0%, die is leuker om op de foto te zetten, maar ik had er geen meer.
Image and video hosting by TinyPic
Met dit boekje was ik al maanden bezig. Niet aan één stuk door hoor, maar gewoon in delen. Meestal laat je een boek binden bij een, nou ja, een boekbinder. Maar ik wilde het eigenlijk wel een keertje zelf proberen, dus ging ik aan de slag. Maar alle mensen, wat een werk! Dan wilde het niet zitten, dan zat het weer scheef... om gek van te worden. Uiteindelijk is het wel gelukt. Ik maakte nog een omslag van wat dikker papier, een notenblad uit een oud muziekboek (uit Frankrijk) en nog wat schattige dingetjes. Het binnenste papier is trouwens niet normaal, maar schetspapier. Het heeft dus een wat oudere kleur. Dit boekje heb ik gemaakt voor mijn moeder. De bedoeling is dat ze er elke week iets in tekent of schrijft, als ze zich maar ontspant ♥
Zondag ging ik natuurlijk voetbal kijken! Toen Mexico met 1-0 voor stond moest ik bijna janken, ooooh ik wilde zo graag dat Nederland zou winnen. En ja hoor, ze hebben het weer waar gemaakt, gewoon met 2-1 gewonnen. Hoe doen ze het toch? Zaterdag moet ik werken, maar ik hoop dat ik tussendoor even mag kijken.

Hoe was jullie weekend? Liefs, Jaimie

16 opmerkingen :

 1. Wat gaaf dat je een casting mocht doen bij Spijkers&Spijkers! Ik ga voor je duimen dat je word uitgekozen. :D En de rest van je weekend klinkt ook heel leuk, nog gefeliciteerd met je moeder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het boekje ziet er leuk uit! En inderdaad, zulke dingen kosten altijd veel meer werk dan je in het begin dat je denkt het zou kosten. Mooie foto's trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah, wat een leuk boekje! Die foto van de ananas is echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je een casting mocht doen! En wat een prachtige foto's heb je. Ik vind vooral de foto's van de bloemen erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw het boekje is heel mooi geworden, leuk dat je dat zelf hebt gedaan :) en heel gaaf van Spijkers en Spijkers, ik hoop dat je het word!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf dat je het boekje zelf hebt gemaakt, hij ziet er super mooi uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk idee zo voor je moeder dat boekje, en mooie foto's want je camera doet het weeer!! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat tof dat je auditie mocht doen bij Spijkers & Spijkers!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben benieuwd wat de uitslag is, zou heel erg tof zijn!
  Maar met een lekker drankje tussendoor is ook niks mis hoor? Hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het zo tof dat je modellenwerk doet! En wat een leuk idee om een cadeaubon voor je moeder te kopen!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie foto´s heb je gemaakt! :) Wat lief dat je dat boekje voor je moeder hebt gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie foto's! Ik hoop dat je wordt uitgekozen! En Radler is echt heerlijk in de zomer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. love pinneaples for this seasonnnn
  kisses

  NEW SPECIAL OUTFIT IN MY BLOG: atlantic sunset
  http://www.showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/06/atlantic-sunset.html

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat gaaf van die casting! Ik hoop dat ze je uitkiezen! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk dat je casting ging doen! Ik hoop dat je word uitgekozen :). Waar werk je eigenlijk? haha
  Nog gefeliciteerd met je mam!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Anoniem18/7/14

  Hey, nice blog ! Mag ik vragen wat voor camera je voor alles gebruikt? xx

  BeantwoordenVerwijderen