Fashion week 2014

dinsdag, juli 15, 2014 Jaimie 10 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Afgelopen weekend was druk druk druk! Eerst was in model in het museum Felix&Foam en de volgende dag zou ik met Eva, Vic, Sara en Romy naar de show van Tony Cohen gaan. Na de show zou ik logeren bij Eva, dat was handiger dan weer helemaal terug naar huis gaan. Ik vertel hoe het was!
Op zaterdag ging ik al vroeg met de trein naar Amsterdam. De dag daar begon om 10.30 en het was twee uur reizen met de trein. Eigenlijk vond ik het wel even lekker om alleen in de trein te zitten. Lekker muziekje aan en kijken naar wat er allemaal voorbij komt. Eenmaal op locatie werd ik omgetoverd. Ik vond mezelf een jongens chinees, maar ook wel een beetje Justin Bieber. Ik kon namelijk met mijn haar schudden haha. Ik was model voor de afgestudeerde ArtEZ master Yiyu Chen. Ze heeft prachtige ontwerpen gemaakt en ik was blij dat ik één van die ontwerpen mocht showen. Na de show ging ik met een paar modellen de stad in om nog wat te shoppen en om een pizza te eten.

Image and video hosting by TinyPic
De volgende dag kon ik iets meer uitslapen en ging ik om twee uur met de trein naar Almere. Eva, Vic en ik zouden vanaf daar naar Amsterdam gaan om de show van Tony Cohen te bekijken. Helaas kreeg Eva enorme buikpijn en werd ze ziek in Amsterdam. Ik nam de beslissing om met haar weer naar huis te gaan. De rest van de bloggers ging wel naar de show. Jammer genoeg konden Eva en ik er dus niet bij zijn, maar toch was het erg gezellig. Ik ging bij Eva logeren en gelukkig ging het steeds beter met haar. We hebben ontzettend gelachen. De volgende dag was ook ik niet lekker en waren we allebei een soort van ziek. Stom hè! Maar na een uurtje was het weer over... ja we zijn raar. Die dag hebben we nog foto's gemaakt van onze outfits. En dat was het alweer! Aaaah het was zo gezellig met iedereen dit weekend. Hopelijk gaat dit nog veel vaker gebeuren. Liefs, Jaimie
Image and video hosting by TinyPic

10 opmerkingen :

 1. Wat een suuuuuuuper gave rok heb je aan! Leuke foto's, en wat jammer dat jullie ziek werden.. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat jullie nu weer beter zijn. Die rok is echt (netzoals sara al zegt) suuuuuuuuuuuper gaaf, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer dat jullie ziek waren. :( maar fijn dat jullie nu weer beter zijn! Ik zag jullie outfit al op instagram en vind ze er allebei erg leuk uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. you're great!!!
  kisses
  I have a new look in the top of madrid

  NEW OUTFIT IN MY BLOG: ON THE TOP OF MADRID
  http://www.showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/07/on-top-of-madrid.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je bent echt zo'n mooie meid! jammer dat jullie ziek waren. :( volgende keer beter, ;)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een gave outfit!! Superleuk dat je model mocht zijn, ik herkende je niet meer, haha! Fijn dat jullie weer beter zijn!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat jammer dat jullie niet meer heen konden. Leuke outfits dragen jullie!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ondanks dat we niet naar de show gingen vond ik het wel echt super super super gezellig Jaimie!! Moeten we vaker doen :)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahh klinkt echt als een super gezellig weekend! Wel jammer dat jullie allebei ziek werden! En wat een geweldige rok heb je aan! Echt prachtig! Waar is hij van??

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat is die laatste foto leuk!! De rok die je aanhad is inderdaad echt heel erg gaaf, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen