On the way

vrijdag, juli 11, 2014 Jaimie 12 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Joehoe! Ik kan jullie vertellen dat ik officieel over ben naar VWO5! Zoals altijd was het weer even knokken aan het eind van het schooljaar, maar het is weer gelukt. We gaan de vakantie meteen goed beginnen, want morgen vertrek ik naar Amsterdam voor natuurlijk de Fashion Week. Morgen loop ik zelf een show bij Felix & Foam en overmorgen zit ik in het publiek bij Tony Cohen. Voor de rest is het nog even afwachten of het in mijn schema past. Haha ja mijn schema inderdaad, opeens zit mijn agenda bomvol!

Omdat ik die dagen niet heel veel kan bloggen, zal ik veel posten op Instagram, Twitter en Facebook. Ik denk vooral Instagram, dus volg me vooral. Ik laat backstage kiekjes zien, dat is in ieder geval de bedoeling. Ik was net trouwens bij de Makro en ze hebben nu overheerlijke frozen yogurt. YES! Misschien leuk om even te melden ;-) 

Jullie zien hier weer een outfit. Eindelijk een witte broek! Ik heb er zo lang naar gezocht en ik vond hem bij The Sting. Nooit verwacht eerlijk gezegd. Ik combineerde de witte broek met stoere sneakers, een crop top en een leren jasje. Natuurlijk heb ik daar ook wat accessoires aan toegevoegd.

Liefs, Jaimie
P.s. 7 juli liep de winactie af en de winnaar is eruit gekomen. Het is Jill, gefeliciteerd! Ik neem even contact met je op.

Broek - The Sting | top - F21 | jasje - Zara | schoenen - Nike | horloge - Oozoo | ring met hartje - H&M

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

12 opmerkingen :

 1. Wat een prachtige leuke outfit! Ik hou van dat leren jasje. Gefeliciteerd met 5vwo ;), en veel succes bij de shows, heel gaaf dat je weer gaat lopen en gaat kijken.
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem12/7/14

  Leuke outfit! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Je outfit is prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super goed dat je over bent! En die witte broek heb je echt heel leuk gecombineerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah Jaim you look pretty. Ik wil ook een witte broek kunnen dragen like you okey kusjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een onwijs leuke dingen ga je doen. Veel plezier!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh leuk, ik ga ook naar 5vwo! Je outfit is echt heel tof! En wat super dat je mee mag lopen in een show! En ook nog naar Tony Cohen! Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. its a nice look

  see my new look

  NEW OUTFIT IN MY BLOG: ESPADRILLES FOR A WALK
  http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/07/espadrilles-for-walk.html

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg leuke outfit en gefeliciteerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke outfit, en goed dat het gelukt is met overgaan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw! Gave outfit. Gefeliciteerd met je overgang!
  Liefs,
  tjalyn

  BeantwoordenVerwijderen