Pattern

woensdag, juli 02, 2014 Jaimie 25 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Hoi lieve lezers! Bijna... bijna vakantie, nog 2 dagen. Ik heb er zo veel zin in! Zes weken even helemaal niks, nou ja eigenlijk staat er best veel gepland. Ik ga sowieso nog lekker weg naar het buitenland en daarnaast staan er volgens mij ook nog wel wat uitjes in de planning. Gisteren dacht ik ja, ik doe gewoon een leuk jurkje met hakken aan. In de avond moest ik oppassen en één van de kinders genaamd Anne Fleur wilde wel foto's maken en ze zijn super goed gelukt!

Echt een natuurtalentje! Als jullie haar ook willen inhuren... dat kan niet, want ze is nu mijn personal photographer haha. 

Het jurkje wat ik aan heb is van Kenzaa.nl en gisteren had ik hem voor het eerst aan. Hij is zo leuk! Je ziet het niet op de foto's, maar de schouderbandjes zijn op de rug bij elkaar gebonden. Het jurkje valt verder lekker luchtig, perfect voor de warme zomerdagen. En dan de hakken... je zult het niet geloven, maar ze zitten zo comfortabel. En ze zijn gewoon van de Primark! Ze horen nu echt bij mijn schoenencollectie.
Nog even iets leuks. Donderdag tot en met zondag zijn de Arnhemse Stockdagen. Dan hebben heel veel leuke winkeltjes sale en verkopen ze spullen die je normaal niet in een kledingwinkel koopt, zoals de stoffen. Op www.arnhemsestockdagen.nl zie je welke winkels er allemaal mee doen. Ik ga in ieder geval even langs!

Wat vinden jullie van mijn outfit? Liefs, Jaimie

Jurk - Kenzaa | jasje - Zara | schoenen - Primark | tas - Mango | horloge - Oozoo
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

25 opmerkingen :

 1. Wauw je hakken zijn zo geweldig!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Estas estupenda..y los zapatos de lujo...un saludo desde Murcia...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat zie je er mooi uit! Super classy & sassy, haha. Die hakken zijn echt super.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een mooie foto's! En het jurkje staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige classy outfit! Staat je echt super.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super leuke look, en volgens mij heb je een super lief oppaskindje ;)
  xx ish
  http://www.tiny-heart-beats.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooie outfit! En de foto's zijn zeker goed gelukt! Wauuww! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh wauwie, dit staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat mooi! Ik vind het je ook prachtig staan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw! Echt een prachtige outfit! Dat jurkje is echt heel leuk! En wat een mooie foto's inderdaad een natuurtalentje! Helaas woon ik niet in de buurt van Arnhem anders leek het me echt leuk om er heen te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Waauw wat zie je er onwijs mooi uit! Het lijkt alsof je zo uit een tijdschrift bent gelopen. Super mooi!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je ziet er super mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuk dat je oppaskindje je foto's heeft gemaakt! Heel leuk jurkje en die hakken staan je prachtig. Je hebt trouwens echt lang haar, heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuk jurkje! Ik kende die webshop nog niet, heb hem even opgeslagen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele leuke outfit, het staat je ook echt heel goed! Enne, inderdaad mooie en leuke foto's! :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. you look really beautiful in this look girl

  NEW SPECIAL SUMMER OUTFIT IN MY BLOG: atlantic sunset
  http://www.showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/06/atlantic-sunset.html

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat jurkje staat je heel tof, hele classy outfit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw! Je ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Super leuke outfit, ik wil ook zo'n oppaskindje met fotografieskills! :))

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat staat dit je mooi! En wat grappig dat ze dat zo goed doet, ik merk zelfs dat mijn vriendinnen er moeite mee hebben haha

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh waauw, die schoenen wil ik ook Jaim :( Prachtkind ♥♥

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw, wat een prachtige outfit, heel mooi gecombineerd! Wat heb je trouwens een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin, hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen