Blogger bloopers

donderdag, augustus 21, 2014 Jaimie 17 Comments

Image and video hosting by TinyPic
De bloggers onder ons kennen het allemaal wel, blooperfoto's. Oh ja sta je weer met je tong uit je mond, heb je weer een chagrijnig gezicht of misschien wel een veel te vrolijk gezicht. Issues issues... maar nooit never ever zouden we die foto's op onze blogs zetten. Nee NOOIT. Maar ik dacht, waarom laat ik niet gewoon een paar van mijn bloopers zien? Een blogger is niet perfect en zeker niet als je deze foto's ziet. Eigen risico om dit artikel verder te lezen, je ziet mij nooit meer zoals daarvoor.

De bovenste foto's, zo typisch. Ben je net leuk aan het lachen, duikt de wind op waardoor al je haren in je gezicht vliegen. En dan zeg je daarna: 'waarom? Stomme rot wind. Waarom?' En dan wordt er toch nog even een fotootje van je gemaakt. Heel leuk mam (in dit geval Eva).
Image and video hosting by TinyPic
Op deze foto zien jullie het geval 'tong uit de mond'. Die schoen van mij zat maar niet lekker en ik was het helemaal zat. Je begrijpt wel hoe die tong daar kwam.
Image and video hosting by TinyPic
En dan de zwoele blik. Dat denk je tenminste tot dat je de foto's bekijkt. Gelukkig was deze met opzet. Maar dat heb ik dus heel vaak. Ik kan niet de hele tijd lachen of serieus bezig zijn, dus komen er dan ook zulke foto's uit.
En ook op de rechter foto weer het geval 'tong uit de mond' en daar komt nog eens 'jaszak zoeken en hand erin steken' bij. Een tweedubbele blooper, echt geen gezicht haha.
Image and video hosting by TinyPic
Ja hoohoooi! En maar glimlachen en glimlachen. Eigenlijk hou ik daar helemaal niet van. Ik doe altijd spontaan en er kan haast met geen mogelijkheid een normale foto gemaakt worden. Op deze foto ziet u een vreugdemoment. Net iets te vrolijk, dus ook deze krijgt geen plaatsje op mijn blog, behalve nu dan.

Jullie begrijpen het woord 'copyright' wel? Keep that in your mind, want als ik ergens anders één van deze foto's voorbij zie komen ben je van mij. Haha ;-)

Als laatst heb ik nog de winnares van de winactie voor jullie.Het is... Juul! Gefeliciteerd! Ik stuur je deze week even een mailtje. Liefs, Jaimie

17 opmerkingen :

 1. Ahh wat een super leuk artikel! Zo leuk om te zien! Ik heb inderdaad ook zo vaak dat ik heel zwoel en model-ish probeer te kijken, maar achteraf ziet het er dan echt niet uit haha, liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke foto's hoor, ik laat het ook altijd zien op mijn blog, altijd zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha zulke foto`s zitten er bij mij ook vaak tussen, heel herkenbaar!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaa wat leeuk! En herkenbaar X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk en inderdaad heel erg herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke post, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo leuk en herkenbaar! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke post! En heel herkenbaar, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahah zo herkenbaar die foto's! Denk je een leuke te hebben vliegt net je haar voor je gezicht..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hihi, eigenlijk zijn sommige ook nog heel erg leuk, zoals de TE blije!...leuk artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo doe je nou ook altijd als ik foto's maak, ik heb ook wel een paar leuke van jou op mijn computer haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk artikel Jaimie! Echt zo leuk om dit te zien, ik word echt spontaan vrolijk van die laatste foto haha :) En je zwoele blik is ook erg leuk, liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hahahaha leuk Jaim! Heeel herkenbaar

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha, heerlijke foto's! Altijd leuk die bloopers.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hahaha, heerlijke foto's! :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Haha oh ik ken dit gevoel zoo goed! Jammer dat ik die foto's niet bewaar.. Anders staat m'n laptop in no time vol haha! Gek kind ben je ook <3
  Lieeefs Eve
  www.thestyleblondie.com // www.eevsa.com

  BeantwoordenVerwijderen