HOTSPOTS Mallorca

zondag, augustus 03, 2014 Jaimie 5 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Bron: purobeach
Zoals ik heb gezegd in het vorige artikel heb ik heel wat leuke plaatsen gespot. Veel beachclubs en dat moet ik natuurlijk met jullie delen. Ook heb ik een ontzettend leuk winkeltje gevonden, waar jullie ook even binnen moeten kijken. Ik heb er foto's van gemaakt en laat jullie dus de mooiste plekjes van Mallorca zien.
Als eerste hotspot heb ik voor jullie Puro Beach. Wat een prachtige plek! Het lijkt net alsof je op een eilandje zit. 's Middags kan je er lekker bruin worden op één van de bedjes en 's avonds kan je er heerlijk eten en drinken. Oké, je betaalt wel iets meer dan normaal (12 euro voor een smoothie), maar het uitzicht is geweldig en de bediening is ook erg vriendelijk. Ik betaal wel iets extra. Op de foto hieronder (bovenin links) zie je een tweepersoonsbed. Echt heerlijk en kost maar 500 euro ;-). Maar blijf rustig, een gewoon bedje kost 35 euro en daar krijg je dan ook nog eens een smoothie en aftersun bij. Echt een aanrader!

Adres: Pagell 1, Cala Estancia, Palma de Mallorca
Image and video hosting by TinyPic
Rechtsonder bron: Purobeach

Image and video hosting by TinyPic
Dit winkeltje, ik kan beter zeggen deze winkel heet Bconnected. De winkel ligt iets buiten hartje Palma, maar nog steeds makkelijk te lopen (8 minuten). Ik werd spontaan verliefd toen ik de buitenkant zag. Er stonden knalroze letters op en het was zo leuk gemaakt. Toen ik binnen kwam samen met mijn moeder wilde ik echt alles kopen! Ze hadden neonroze en groene enveloppen, notebooks, nog meer notebooks, stickers, kaarsen, nepbloemen, servies, je kan het zo gek niet bedenken! Wat een leuke spullen hebben ze in deze winkel. Ik vond het alleen jammer dat het zo duur was. Maar het is zo leuk dat je toch wat meeneemt! Bconnected heeft ook een webshop waar ik heel blij mee ben, want als ik toch echt iets wil hebben dan kan ik het altijd nog kopen via die shop.

Adres: Calle Dameto 6, Santa Catalina, Palma de Mallorca
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Bron: Ponderosa Beach Club
Als laatste van dit artikel Ponderosa Beach Club. Bij deze club zit je direct op het strand. Je kan er wat drinken en vanaf 8 uur 's avonds kan je lekker eten. En of het lekker eten is! Ik nam sushi en het was echt verrukkelijk! Daarnaast een lekkere cocktail, helemaal goed. Ik vond dit restaurant enorm leuk ingericht. Eigenlijk was het meeste buiten met een overkapping. Er waren simpele stoelen en tafels, maar de accessoires maakten het helemaal af. Zelfs de weg naar de wc was leuk gemaakt met oud steigerhout in allerlei kleurtjes geverfd.
Naast de beachclub was ook nog een klein winkeltje. Ze verkochten er hele leuke Ibiza items, zoals een hoofdbandje, jumpsuits in verschillende prints, kimono's en tassen. Dit winkeltje had ook een naam, maar die ben ik helaas vergeten.

Adres: Es Capellans, Platja de Muro, Mallorca
Image and video hosting by TinyPic
Linksboven bron: Ponderosa Beach Club

5 opmerkingen :

 1. Wat een super leuke plekjes! Jammer dat dat winkeltje zo duur was want ze hebben echt leuke dingen, in hoeverre ik het kan zien op de foto's haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk allemaal! Dat winkeltje, waauw! Mallorca lijkt me echt leuk, misschien ga ik er volgend jaar heen dus ik sla dit artikel even op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er zo super mooi uit allemaal!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oehh ik vind dit zo handig he! Ik ga de plekjes zeker even bezoeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuk winkeltje! De foto's zijn echt heel mooi weer :) Ik heb hier waarschijnlijk wel wat aan als ik nog een keertje naar Mallorca wil hihi. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen