Imagination

dinsdag, augustus 19, 2014 Jaimie 12 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Broek - hier | trui - hier | clutch - hier | ketting - hier | schoenen - hier

Deze laatste periode van de vakantie is het niet echt super mooi weer en dat hebben we te danken aan de storm Bertha. Door Bertha begin ik steeds meer een winter gevoel te krijgen en draag ik liever een lekkere trui dan een topje. Niks mis mee hoor, dus daarom had ik eigenlijk wel zin om een outfit samen te stellen met de nieuwste items in de online shops.
Ik moet nog steeds de perfecte leren broek kopen, maar ik heb geen idee waar. Deze is van de Zara, maar kost best wel heel veel geld, omdat het echt leer is. Dus ik blijf zoeken! Bij een leren broek past zo veel en het is leuker dan een normale zwarte broek. Liefs Jaimie

12 opmerkingen :

 1. Bij mij staan ongeveer dezelfde dingen op m'n wishlist. Leuk artikel en ik vind je blog echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alles is zo minimalistisch en mooi, hou ik van! Ik vind vooral de trui prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die laarsjes zijn leuk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag gisteren op de site van Tally weijl ook een grijze trui, maar dan voor 17,95. Een iets betere prijs, en hij lijkt er heel erg op! Ik heb hem al op mijn wishlist staan. Mij lijkt een leren broek ook heel leuk, en wil er dan ook graag één aanschaffen voor in het najaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Girls ik heb een leren broek gevonden! Bij de Vero Moda hebben ze nu hele mooie :D Had alleen niet zo veel geld bij me, dus ga ik gauw even terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie minimalistische outfit, die clutch is zoo gaaf!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die h&m ketting ziet er mooi uit.
  Hij ziet er simpel uit, maar heeft toch iets speciaals vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die schoenen zijn zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie collage, alles past zo mooi bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. die schoenen en die ketting! en die clutch! omg gewoon alles!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hola, era saludarte..un beso desde Murcia.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Anoniem20/8/14

  Super leuk! Wanneer komt de uitslag van de winactie?
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen