LUZ accessoires

donderdag, augustus 14, 2014 Jaimie 11 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Ik ben eigenlijk altijd al dol geweest op de schoenen van de winkel Sacha. Nu werkt Sacha samen met het nieuwe merk LUZ, een sieradenlijn. Sacha verkoopt de producten van LUZ nu op haar (ja wat het is niet 'zijn' of 'hun' toch?) webshop. Het sprak me direct aan en dus ging ik op zoek naar meer. Toevallig sta ik op de perslijst van het PR bureau die samenwerkt met LUZ. Meteen vroeg ik foto's aan en keek ik met liefde naar alle producten. Wauw, wat prachtig allemaal!


LUZ is opgestart door Loes Termeer, een vrouw met stijl. Ze wilde iets creëren wat past bij de Fashionista's van nu. Iets kleins wat toch heel krachtig is. En ik denk dat dat heel goed is gelukt! Ze heeft kettingen, ringen, armbanden en oorbellen en ze zijn stuk voor stuk even mooi. Ik ben vooral gek op de kettingen. Zo'n klein detail, maar het valt mij meteen op als ik één van de kettingen zie. Meer zien van de collectie?

 Wat Loes ook graag wil is dat haar producten als cadeau worden gegeven, dat vind ik een mooi idee. Zo'n klein accessoire is toch super leuk om te geven.
Image and video hosting by TinyPic
LUZ betekent 'licht' in het Spaans, heb ik gelezen op hun site: www.luzaccessories.com. Het gaat bij dit merk om de waarde en het gevoel wat het kan geven en kan uitstralen.
Image and video hosting by TinyPic
Je kan de kettingen ook nog eens combineren. Vaak is het zo dat je er maar één om doet, maar eigenlijk vind ik het er veel leuker uit zien als je er meerderen om doet.
Image and video hosting by TinyPic
Zie deze minimalistische items, zo mooi vind ik ze!
Image and video hosting by TinyPic
Het leuke van LUZ is ook nog dat je je eigen ketting kan samenstellen. Dus als je een cadeautje aan iemand wilt geven, is het super leuk om iets van LUZ te geven. Je kan iemands naam creëren, maar je kan ook voor iets anders zoals een hartje kiezen.
Ik ben in ieder geval helemaal verkocht en hopelijk heb ik jullie ook verliefd gemaakt haha. Liefs, Jaimie

11 opmerkingen :

 1. Wat een mooie sieraden! Ik heb laatst een kettinkje gekocht die heel erg lijkt op dat driehoekje!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken het helemaal niet, het zijn inderdaad hele mooie sieraden :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, echt heel mooie sieraden wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Wat moooi! Ik houd echt van die fijne sieraden! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, looks good Jaim! Ik hou van die simple-chiq sierraden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem14/8/14

  heeeeeeel mooi en fijntjes , ik hou ervan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het zijn echt hele mooie sieraden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een super mooie fijne sieraden! Prachtiggg

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ze zijn echt heel mooi en verfijnd...top!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben naar de lancering van Luz geweest, het zijn allemaal zulke mooie dingen! :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen