My week on Instagram

donderdag, augustus 07, 2014 Jaimie 6 Comments

Image and video hosting by TinyPic
1. Ik ging samen met Janne en Franka een picknick houden, maar helaas ging het heel hard regenen. Toen bedachten we dat we ook lekker binnen konden zitten. Ook zo was het hartstikke leuk! 2. In de avond gingen Janne en ik naar de film 22 Jumpstreet, ik heb de hele film gelachen, zo hilarisch! 3. Deze zonsondergang maakte in mee op Mallorca. Heel mooi met die palmbomen ♥ 4. In Mallorca gingen we ook naar een haventje toe. Er lagen zulke leuke bootjes! 5. Dit was het Purobeach gebouw, prachtig toch? 6. Hier droeg ik een maxirok. Ik vond het eigenlijk wel leuk om mijn zonnebril als accessoire te gebruiken dus ik haakte hem aan mijn kraag. Soms zette ik hem wel stiekem op hoor, de zon was erg fel. 7. Mmm lekkere tropische smoothie drinken ter waarde van 12 euro aaaah. 8. Ik moest pannenkoeken bakken voor mijn oppaskindjes. Ze bedachten dat we wel in het mini houten huisje konden, super lief! Ik stootte wel een paar keer mijn hoofd haha. 9. Ook heb ik samen met Sara en Janne een sapje gedronken en een taartje gegeten bij Josephine Coffee in Arnhem, lekkerrr!

6 opmerkingen :

 1. Leuke foto's allemaal! En wat een dure smoothie zeg, haha. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mallorca lijkt me zo gaaf! Maar ook wel duur ;). Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's Jaim! Met je dure smoothie haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er uit als een leuke week! Ik wil ook nog een keertje naar mallorca!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's ik heb ook weer eens zin in pannenkoeken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem11/8/14

  Wat een mooie foto's! Ik kende je nog niet, maar ga je zeker volgen, super leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen