OUTFIT | Grey summer

zaterdag, augustus 16, 2014 Jaimie 31 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Jullie zullen het niet geloven, maar ik ben al weer bezig op school. Ja het jaar is voor mij al begonnen. En neee dan heb ik het niet over leren en huiswerk maken; ik werk op school. Ik moet boeken plakken, stempelen, pakketten rapen en nog veel meer. Best fijn, want ik verdien er aardig wat mee :) Toch is het nog steeds vakantie en ben ik liever bezig met bloggen. Daarom heb ik na het werk deze foto's gemaakt met mijn zusje. Ik had er zin in om even wat foto's te maken, wat hopelijk ook wel van de foto's af te lezen is :D

Ondertussen heb ik ook naar heel veel andere blogs gekeken en heb ik Netflix gekocht/gedownload en wauw... wat een geweldig idee is dat zeg! Ik heb al veel gekeken waaronder: Komt een vrouw bij de dokter en Pretty Little Liars. Vanavond wil ik Orange is the new Black kijken, iemand die weet of die serie leuk is? 


Trui - H&M | rok - Zara | laarzen - Omoda | hoed - America Today | zonnebril - Mallorca | horloge - Oozoo | ketting - Primark
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

31 opmerkingen :

 1. Wat een superleuke outfit! En je hebt netflix veeeel te laat gedownload, haha. Het is zo onwijs fijn :) Geen idee of die film leuk is trouwens, en anders kan je altijd nog de serie orange is the new black kijken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zie je er weer mooi uit! Leuk dat je het naar je zin hebt bij je baantje.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige outfit en mooie foto's! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem16/8/14

  Mooie outfit! Orange is the new black is echt een toffe serie, wel een tikkeltje grof, dus daar moet je tegen kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie outfit en foto's, je ziet er echt stunning uit!<3 Ach ja, je verdient wat met je baantje hè, haha! En voor de rest heb jij nog niet veel te klagen, want bessen plukken is veel erger vind ik ;)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit! Dat rokje is echt mooi.
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. aah zo'n baantje lijkt me zo leuk! wat een prachtige outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke outfit en mooie foto's!
  Groetjes Senna

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je outfit is echt zo schattig!<3
  En Ik vind je horloge prachtig!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja!! Orange is the new black is: LEUK! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele mooie outfit! Ik vind je hoed zo leuk. En wat goed dat je werkt op school :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ahh wat een suuuper leuke outfit! Je staat echt heel mooi op de foto's! Het is te zien dat je er zin in had ja! Pretty Little Liars is zooo leuk! Misschien moet ik ook maar eens Netflix gaan aanmaken/ downloaden...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mano Yu16/8/14

  Orange is the New black is best leuk btw 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuke outfit! Je hoed staat je heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Echt een super leuke outfit. Dit zou ik zo zelf kunnen dragen! Ik wil ook netflix.. lijkt mij echt super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ohja, en je haar is echt prachtig! Geef een stukje lengte aan mij alsjeblieft, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Prachtkind!! Super leuke outfit Jaim! Je rokje is geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Weer zo'n mooie outfit!
  Het hoedje staat je leuk!

  Succes met het werk op school!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik kan me helemaal niet meer herinneren dat de laarsjes er zo uit zagen. Ik vind ze wel nog steeds heeel leuk <3 Je hoedje is tof :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooie outfit & prachtige foto's!! :-) Dat hoedje staat je ook superleuk!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Erg leuke outfit! Vooral de hoed en rok zijn leuk! Liefs, Alyssa

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Je outfit is heel leuk! En mooie foto´s ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Anoniem17/8/14

  Super leuke laarsjes! Zijn ze van het merk omoda of heb heb je ze besteld op omoda.nl?

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik kocht ze in de winkel van Omoda, maar ze zijn van het merk SPM ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Anoniem17/8/14

  Ah dankjewel! Ik vind ze super gaaf! (;

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Super leuke outfit, en Netflix is geweldig! (en zo verslavend, help)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een prachtigeeee foto's! Zo scherp wauw, ik vind je horloge trouwens heel erg mooi. Orange is the new Black is best een leuke serie, mijn ouders kijken het vaak en ik kijk af en toe een aflevering mee. Zeker een aanrader! Zelf volg ik pretty little liars, ik vind die serie zooo spannend. Ik ben echt verslaafd haha! x

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Dat hoedje staat je echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hele leuke outfit! Ik wil ook nog steeds Orange is the new Black gaan kijken, haha ;)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een leuk hoedje!
  Ik heb nog nooit van werken op school gehoord! Wat grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Anoniem22/7/15

  Weer een super mooie look! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen