OUTFIT | Back in the game

donderdag, september 18, 2014 Jaimie 19 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Hoi hoi hoi lieve lezers! Eindelijk, Fashiographic is weer online! Jullie vragen je vast af waarom mijn blog ineens weg was. Ik zal het je in dit artikel vertellen en vier dat Fashiographic weer terug is met een gloednieuwe outfit!

Na heel lang denken, besloot ik twee weken geleden om over te stappen op Wordpress. Ik dacht, daar kan je veel meer mee. Dus stapte ik eerst over naar een nieuwe hoster en vanuit daar kon ik Wordpress gaan gebruiken. Maar wat bleek, ik vond het helemaal niet fijn! Ik kon mijn oude layout niet meer gebruiken, Wordpress werkt niet met HTML-codes en je kan alleen maar kiezen uit verschillende themes voor je blog. Verschrikkelijk voor mij, want ineens had mijn blog een hele andere layout. Ik heb veel dingen geprobeerd, heb veel gemaild, maar niemand kon me helpen. Maar nu twee weken verder, is het eindelijk opgelost. Ik zit toch weer bij het oude vertrouwde Bloggersysteem (love you Blogger ♥). 

Ik hoop dat ik jullie niet verdrietig heb gemaakt! En ben ontzettend benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden. 

Liefs, Jaimie

Shirt - Zara | kokerrok - Bershka | schoenen - Nike
Image and video hosting by TinyPic
Ik maakte meteen foto's voor Style&Pepper. Een super leuke winkel van Charissa die zelf sieraden maakt van bijvoorbeeld veertjes.
Image and video hosting by TinyPic

19 opmerkingen :

 1. Welkom terug op het oude vertrouwde blogger haha! Je rok is zo mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks lieverd! Het voelt als een warm welkom ♥

   Verwijderen
 2. Super mooie outfit, heel leuk met je nikes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. we zijn niet voor niets de sexy BLOGGERs he jaim haha, leuke outfit kind xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ah wat een mooie foto's en outfit! En fijn dat je weer kan bloggen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welkom terug! Leuke outfit, mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I really love the sneakers touchhh

  NEW LOOK IN MY BLOG: “La Farola”
  http://www.showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/09/la-farola.html

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, supermooie outfit en foto's! Je sieraad met veertjes is ook geweldig, staat je goed :-)

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super outfit! Knap kind <3

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Welkom terug! Ik vroeg me al af wat er mis was! Super jammer van wordpress, maar gelukkig zit je nu weer bij blogger! Je outfit vind ik echt geweldig! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie outfit! :) Die overstap van blogger naar wordpress is inderdaad verschrikkelijk. Ik ben er uiteindelijk wel blij mee, maar het is zó erg wennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat fijn dat je blog het weer gewoon doet! En wat een leuke outfit. Ben echt verliefd op je schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn dat je blog weer werkt en leuk om een aritkeltje te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ahh welkom terug! Blogger toch lekker oud en vertrouwd he haha. Super leuke outfit Jaim :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, topoutfit jaimi! En wat rot dat het niet goed ging met je lay-out!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat fijn dat je weer terug bent! Erg mooie foto's en leuke outfit. Ik vind je shirt leuk in combinatie met die kokerrok, ik ben meestal niet van zulke rokken maar hij staat jou echt geweldig. Die 2e foto is prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hele fijne outfit! En leuk dat je weer helemaal terug bent! :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen