Latest lunch

woensdag, oktober 08, 2014 Jaimie 5 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Lekker lekker lekker! Vandaag een recept op mijn blog. Naast outfits samenstellen ben ik ook bezig met recepten uitproberen. Dit keer had ik een tussenuur en had ik even de tijd om een lunch te maken.

Het stokbrood was nogal dun helaas, maar ik probeerde er maar het beste van te maken. We hadden eindelijk weer avocado in huis en eigenlijk hebben we altijd wel tomaatjes. Nou ja dat leek me wel een lekkere combinatie dus die probeerde ik uit. Natuurlijk wel met een beetje zout en peper.
Het andere deel heeft een plakje kaas met humus. Ook hier zit wat zout en peper op, maar niet al te veel.

Twee broodjes die goed vullend zijn en ook nog eens gezond, behalve het brood dan, Dat kan je natuurlijk ook vervangen door bruin brood.

Wat eten jullie vaak tussen de middag? Liefs, Jaimie

Image and video hosting by TinyPic

5 opmerkingen :

 1. Anoniem8/10/14

  Wauw, ziet er lekker uit! Ik ga dat ook eens maken! Maar dan wel met een ciabatta ofzo, ik hou niet zo van stokbrood eigenlijk. Ik eet zelf meestal in het restaurant van mijn universiteit tussen de lessen door, dus als ik thuis ben heb ik altijd zo weinig lunch inspiratie. Dit komt goed van pas hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah ziet er echt lekker uit! Ik ga deze even onthouden want hij is echt simpel, en dat is juist fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heerlijk uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oehh, ziet er lekker uit!!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker hoor! Ik lust alleen geen tomaten helaas :( Liefs

  BeantwoordenVerwijderen