Photoshoot TGBTC - Backstage

woensdag, oktober 08, 2014 Jaimie 8 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Hoi allemaal! Hier het eerste deel van de fotoshoot met Jamie, Silvy, Emilia en Joey. Waarschijnlijk weten jullie wel dat ik afgelopen maand naar Eindhoven reisde en dat ik daar een fotoshoot had. Dit had ik gewonnen op de blog van Jamie en Silvy: The girls behind the camera. Ik heb zo veel bewondering voor deze meiden. Ze doen alles met zo veel passie. Voor het eerst ontmoette ik ook Emilia van Pixels by Emilia. Zij was ook zo super lief en grappig. We hebben heel hard gelachen met z'n allen. Ook Joey ging mee met ons om een backstage filmpje te maken.
Benieuwd naar de foto's en het filmpje? Kijk gauw verder!We gingen foto's maken op twee locaties: bovenop een parkeergarage en in een soort van verlaten bos/veld. Twee verschillende stijlen dus. In het bosje werd ik gefotografeerd door Jamie en Emilia door Silvy. Tussen de shoots door gingen we wat drinken bij Bagels&Juice, een super leuk tentje om even te zitten (of de hele dag!). Op de parkeergarage draaiden we de rollen om en werd ik dus gefotografeerd door Silvy. Ook dit was super cool om te doen!
Na de sessie liepen we naar een kruidentuin. Je kon er je eigen thee plukken, geweldig toch! Emilia ging helemaal op in alle geuren en smaken. Stiekem pakten we ook een framboos (sorry eigenaren). We hebben aan een tafeltje gezeten en dronken onze zelfgemaakte thee op, lekkerrr! Ja echt veel lekkerder dan thee uit een zakje. Dus jullie raden al wat ik ga doen. Ik ga zelf een kruidentuin maken! Nou ja dat wil ik, maar meestal laat ik alles dood gaan. Ook mijn basilicumplantje leeft niet meer. Hopelijk kan ik hem nog levend maken door deze week goed voor hem te zorgen.

Uiteindelijk kwam er een eind aan de dag. Zo jammer! We waren allemaal heel emotioneel en Jamie en Silvy moesten heel erg huilen dat Emilia en ik weer weg gingen... nee eigenlijk niet hoor ;-) Het was super jammer, maar we gingen weg met een brede glimlach omdat het zo leuk was. Een onvergetelijke dag en die is ook nog gefilmd door Joey. Het filmpje is zo gaaf geworden, jullie moeten hem allemaal even zien! Ik zou willen dat ik zulke gave filmpjes kan maken, maar ik kan alleen een filmpje voor school maken met wat knip en plak werk haha.

Hieronder het gave filmpje en de backstage foto's! Liefs, Jaimie


Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

8 opmerkingen :

 1. Aahh zo tof! Zulke mooie foto's maken zij. Heel leuk dat backstage filmpje! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat ziet dat er allemaal leuk en gezellig uit! Gaaf dat je die fotoshoot had gewonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw wat een prachtige foto's zijn dit al zeg! Ik ben benieuwd naar de rest. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaauw echt supermooie foto's! Nu ben ik ook benieuwd naar de andere foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waaauw wat een mooie foto's! Ben benieuwd naar de rest, wat leuk zo'n fotoshoot. Echt gaaf dat je dit hebt gewonnen, ook een leuk filmpje :)

  BeantwoordenVerwijderen