Ocean - Andreas Moe

zondag, november 09, 2014 Jaimie 9 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Hoi lieve lezers! Jeetje soms is het leven van een student/scholier zo druk. Dat hebben jullie vast ook wel gemerkt aan mijn activiteit hier. Ik ben van plan om in dit artikel eens even lekker te gaan schrijven. Over dingen die me dwars zitten en dingen die me heel erg blij maken. Toch even iets anders dan een outfitpost, maar misschien is afwisseling wel leuk.

Afgelopen week heb ik weer heel hard moeten werken voor mijn cijfers. Ik stond er namelijk helemaal niet zo goed voor. VWO5 is behoorlijk moeilijk en dat merkte ik al vanaf het begin van het jaar. Gelukkig zijn de toetsen over het algemeen erg goed gegaan. Ik heb nog niet alle cijfers terug, maar tot nu toe zijn er geen onvoldoendes gevallen. Vandaag heb ik nog één toets, economie. Een vak waar ik nu afgerond een 3 voor sta, dus ik moet hem echt goed maken. We gaan er gewoon voor!
Toch merk ik wel aan mezelf dat ik helemaal geen zin meer heb in school. Ik besef wel dat ik mijn diploma moet halen, maar er is zo veel leuks te doen na de middelbare. En er is dan ook meer tijd voor het bloggerleven. Maar ja, het is niet anders hè. Iedereen heeft er aan moeten geloven, dus dan moet ik dat ook.

Ik wil trouwens ook heel graag op mezelf wonen. Gewoon mijn eigen ding doen. Dan neem ik een Golden Retriever, ga ik veel recepten uitproberen en kan ik mijn huis inrichten zoals ik dat wil. Zo geweldig! Ik ga dan voor veel natuurlijke elementen zoals hout en stof en de kleuren houd ik dan rustig, maar het meeste is wit. Oh en ik wil ook heel graag een tapijtje op de grond, een hele zachte. En de accessoires zijn koperkleurig, goud, zwart en wit. En eigenlijk ook wel roze, want roze is gewoon verslavend haha. En er staat bij mij elke week een nieuw bosje bloemen op tafel, want bloemen zijn gewoon zo vrolijk en mooi. Ja, dit gaat hem echt worden. Hoe ik aan het geld ga komen... ik heb geen idee. Misschien ontmoet ik wel een hele leuke jongen die mij wilt helpen met sparen. Zo iemand als Francisco Lachowski. Een jongen met bruin haar, blauwe ogen, langer dan ik, grappig, cool. Ja. Dus eh... als er een jongen is die dit leest en denk: 'Ja, dat ben ik!', stuur even een mailtje ;-) Ha ha ha, maar ik maak natuurlijk een grapje. Nou ja, ik wil wel een vriendje, maar niet op die manier en met zo veel eisen.

Over op het volgende onderwerp: muziek. Ik heb via Spotify zo'n mooi nummer ontdekt. Ocean van Andreas Moe. Luister hem echt, want hij is zo mooi gezongen. Daarnaast ben ik ook helemaal fan van Nothing really matters van Mr. Probz, Lose ourselves van Alain Clark, Breakeven van The Script en Blijf hangen van Reverse. Heerlijk om soms even muziek te luisteren. Ik neem ook altijd mijn oordopjes mee, want ze komen altijd van pas. Hebben jullie nog mooie liedjes die ik echt moet luisteren?

En dan nog even een paar dingen op een rijtje die ik gewoon even kwijt moet. Wanneer komen de nieuwe afleveringen van Pretty little liars nou, want ik wil echt weer verder kijken! - Ik heb een hele leuke bril gekocht. Ik was mijn oude bril namelijk zat. Ik laat hem natuurlijk meteen zien als ik hem heb. - Mijn iPhone 4 doet echt vreselijk sloom. Ik wil echt een nieuwe mobiel. - Ik heb een nieuwe lipstick van Mac. Hij heet Diva en hij is zo mooooi. - Ik heb ontzettend veel zin in de feestdagen, want daar word ik altijd zo vrolijk van. - Kan iemand mij wat geld doneren? Ik wil heel graag nieuwe kleding kopen. - Ik heb zo veel zin om foto's te maken op de heide. - Bij de Ikea hebben ze hele leuke spulletjes zoals notitieboekjes, stickers en inpakpapier.

En hoe gaat het dan met jullie? Hebben jullie onlangs nog iets super leuks gedaan of staat er nog iets geweldigs op de planning? Liefs, Jaimie

9 opmerkingen :

 1. Yaaaay, je hebt Diva! Ik wilde hem voor een jaar, en toen heb ik hem een paar maanden geleden gekocht. I'm in love ♥ (En ik wil ook zoo graag op mezelf wonen!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi artikel! Ik snap je echt helemaal! Ik zit nu ook in 5vwo, en ik ben er zo klaar mee. Ik heb gewoon zin om een opleiding te doen die ik echt leuk vind! Maar we kunnen dit! Haha ;). En dat gevoel over op jezelf wonen is ook gewoon zo herkenbaar!! Pff. Wel fijn om even te lezen dat ik dus niet de enige ben! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fransisco Lachowski & nothing really matters van Mr. Probz, jajajajajaja <3333

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Soms moet dit er even uit hè :) Dat van school heb ik ook, vóóral in 5VWO! Merk nu wel echt verschil, sta gelukkig (nog) geen onvoldoendes, maar moet wel wat beter mijn best doen. Ik merk inderdaad ook dat er zó veel na school is, en ik vind persoonlijk dat school echt niet helpt bij je persoonlijke ontwikkeling en ik wil zo veel andere dingen ontdekken/doen. Wel goed dat je school voor laat gaan! Je moet een balans zien te vinden tussen school en leuke dingen, zodat je altijd iets hebt om naar uit te kijken ;) Zoals een bloggers-Sinterklaas (just saying...) Ik heb trouwens ook zin in de feestdagen!!! Kan niet wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eigenlijk vind ik dit net zo leuk om te lezen als outfitposts. :)
  Op jezelf wonen is heel tof, dus nog even doorzetten met school want het is het helemaal waard. Oh en heeft Francisco Lachowski misschien nog een tweelingbroer?!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah we hebben echt dezelfde gedachten, Jaimie. Ik wil ook heel graag op mezelf wonen en dan een golden retriever nemen (of een labrador!). Lijkt me zo heerlijk om mijn eigen huisje te mogen inrichten. VWO5 lijkt me ook een erg lastig jaar.. Ik ben echt een fan van The Script, dus je verslaving aan Breakeven van The Script begrijp ik volkomen, haha. We hebben trouwens nog meer gemeen, ik ben ook echt een fan van Pretty Little Liars. Ik begon met het kijken van de serie in de zomervakantie en ik zit nu al midden seizoen 4, haha. Soms kijk ik dan ook echt 4 afleveringen op een dag. Oeps, ik heb veel leuke dingen op de planning staan. Aankomende zondag zwarte piet spelen! En ik ben aan het aftellen, over 38 dagen ga ik naar Amerika (Los Angeles). Kan het zelf ook maar amper geloven! Leuk om te lezen dit Jaimie, wist nog veel niet over je! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit was leuk om te lezen :)! Veel succes met die drukte op school. En grappig om te lezen hoe je het al helemaal voor je ziet om op jezelf te wonen ;). Met mij gaat het goed voor de rest :).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem16/11/14

  Volgens mij zag ik je vrijdag in Nijmegen rond half 7 bij Stretto haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha, super herkenbaar die school stress. Ik zit nu in VWO 6, en ik had vanaf begin VWO 5 precies hetzelfde als jij. Gewoon geen zin en puf meer. Bij alles denk ik: 'ja daag, dat ga ik echt niet gebruiken later'. Ik raad je aan wel even door te knokken, vanaf het begin van de periodes, want anders ren je het hele jaar achter de feiten aan xd.

  Over muziek: José González, Junip, Rogue Valley, Rogue Wave en Radical Face zijn echt toffe bands/singers. Ik weet niet of het jouw smaak is, maar het is lekker ontspannen en echt goede muziek. (vind ik).

  Doeiii

  BeantwoordenVerwijderen