Favorite ASOS jackets

zondag, december 21, 2014 Jaimie 5 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Yay, de sale is weer begonnen! Ja ja we kunnen weer volop bestellen en ik heb mijn slag al geslagen bij H&M en Asos, joehoe. Bij Asos hebben ze nu heel veel leuke jassen voor een leuk prijsje dus ik heb mijn favorieten bij elkaar gezocht.

Oké toch zijn dit niet al mijn favorieten, ik heb veel meer leuks gezien. Helaas blijven sommige jassen altijd wat duurder. De jassen die ik uitgekozen heb zijn allemaal onder de 100 euro, dat is nog wel te doen gelukkig. Stel je vindt één van deze jassen super leuk, wees er dan snel bij, want ze zijn al gauw uitverkocht!

BOVEN: Animal print coat - biker jacket - check print blazer
ONDER: Vintage coat - faux fur coat - maxi coat
Image and video hosting by TinyPic

5 opmerkingen :

 1. Ahh, ze hebben echt zulke gaven jassen bij Asos!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toffe jassen heb je uitgezocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ze zijn allemaal zo mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie jassen hebben ze op Asos altijd!
  Zou echt een winkel moeten zijn, niet alleen op internet, dan was het leuk om ze te kunnen passen.

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie jassen heb je gevonden! XX

  www.fashionatic.be

  BeantwoordenVerwijderen