NEW IN | Rodenstock X Claudia Schiffer glasses

maandag, december 08, 2014 Jaimie 23 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Hoi hoi! Zijn jullie al in de kerststemming? Ik heb er al weer helemaal zin in hoor, vóór Sinterklaas was ik al kerstkaartjes aan het schrijven, oeps. Het is ook altijd zo gezellig. Buiten alle lichtjes weer opgehangen en door de gordijnen van de huizen zie je de schittering van de mooie kerstbomen. Hier thuis staat de kerstboom ook weer op. Het is alleen geen normale boom, maar dat zien jullie in het volgende artikel. Een week of twee geleden kocht ik voor mezelf al een cadeautje. Ik zag hem liggen in de etalage en moest hem gewoon hebben. Samen met mijn moeder ging ik haar lenzen ophalen bij de brillenwinkel. Eenmaal binnen vroeg ik of ik hem even op mocht zetten. En ja, toen was ik verkocht. Sinds twee weken heb ik dus een nieuwe bril. Met mijn vorige was ik helemaal klaar dus die zette ik al haast nooit meer op. Maar ja, dan zag ik natuurlijk wat waziger. Niet echt handig dus.
Meer weten over mijn bril?

Het is er niet zo maar één. Hij is namelijk van de speciale collectie van Rodenstock, ontworpen door Claudia Schiffer. Ja ik heb dus een echte modellenbril :p Het montuur is ontzettend licht en dat is heel fijn. Ik hoor heel vaak dat mensen het niet lekker vinden om een bril op te hebben, omdat het zo belastend is. Maar van deze bril heb ik helemaal geen last. En het is natuurlijk een leuk statement. In plaats van dat mensen zeggen 'leuke ketting!' zeggen ze nu 'leuke bril!'. Echt heel leuk om te horen. De collectie bestaat uit nog veel meer leuke monturen zag ik op de site, dus neem hier vooral een kijkje. Liefs, Jaimie
Image and video hosting by TinyPic

23 opmerkingen :

 1. Een bril wanneer je geen tot weinig afwijking hebt is inderdaad niet vervelend en staat mooi. Maar wanneer je een sterkte van -10 hebt + cilinderafwijking wordt het geen pretje meer.

  Hij staat je overigens wel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. your smile is amazing. i love it
   kisses
   enjoy my new look in madrid!

   NEW OUTFIT IN THE BLOG!!! My favourite winter shirt
   http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/12/my-favourite-winter-shirt.html

   Verwijderen
 2. Wauw, hij staat je echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat staat 'ie je mooi zeg! Haha, ik ben niet anders dan met bril gewend, maar ik vind het niet heel erg. Ik voel me gewoon kaal zonder haha..
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke bril!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij ziet er mooi uit. Gave foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die bril staat je echt heel leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij staat je zo mooi! Prachtig model is het :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wauw! Hij staat je echt super goed! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie bril, hij staat je echt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie zeg! Hij staat je echt heel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie foto's, wauw! Hij staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Anoniem9/12/14

  Hij ziet er ook modellenbrillig uit, haha! Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij staat je heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Anoniem9/12/14

  Wauw, hij staat je erg mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die bril staat je erg mooi! Ook mooie foto's trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hele leuke bril die goed bij je staat.
  Supermooi!
  www.liefslaaura.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke bril! Hij staat je ook echt super! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind je bril heel mooi, en hij staat je ook echt heel leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen